:

Ilyen is lehet: látványos képeken az ország legmenőbb munkahelyei

Ilyen is lehet: látványos képeken az ország legmenőbb munkahelyei

Hódítanak a közösségi terek, egyre fontosabb a fenntarthatóság és az energiahatékonyság. Íme az Év Irodája díjazottjai.

Rekordszámú, több mint száz jelentkezés érkezett az Év Irodája díjra, amit tegnap adtak át egy dizájnkiállítással egybekötve a Millenáris Parkban.

Az idei trendet a járvány diktálta: a home office rendszer és a tágasságra való igény terjedésével a zárt irodák helyett előtérbe kerültek a közösségi terek. Egyre nagyobb arányban hódítanak a hibrid munkavégzésre alkalmas irodák is, ahol kevés a dedikált munkaállomás, helyette egyre több választási lehetőség van a munkavégzésre, legyen az fókuszmunka, brainstorming vagy tárgyalás.

Ugyan már előtte is érezhető volt a jelenség, mégis a járvány erősítette fel itthon az employer brandinget, azt, hogy az irodák is próbálnak nagy hangsúlyt helyezni a munkavállalói elégedettségre, kényelemre és jólétre, ami a munkahelyek állapotán is visszaköszön. A harmadik trend, ami látványos volt az idén a fenntarthatóságra és az energiahatékonyságra való üzemeltetői törekvés.

Az év irodája

A Thyssenkrupp budapesti fejlesztőközpontjának új iroda- és laborkomplexuma, amely Az Év Irodája cím mellet az Év Közönségdíjas Irodája címet is kiérdemelte új, innovatív trendeknek és munkakultúrának köszönhetően.

Thyssenkrupp fejlesztőközpontjának új iroda- és laborkomplexuma.

Az Év Irodája Kisvállalati díjat

A Trenkwalder Hungary érdemelte ki a díjat, amely professzionális, high-tech és kreatív munkakörnyezetet hozott létre.

A Trenkwalder Hungary irodája

Az Év Irodája Nagyvállalati díj

A díjat a Bayer Hungária vehette át: olyan agilis munkakörnyezetet biztosító modern irodát hozott létre, ahol a kollaboráció és a nagyteres koncepció került előtérbe.

Agilis munkakörnyezet a Bayer Hungária tolmácsolásában.

Az Év Irodája Különdíjat

A Starters E-Components Generators Automotive Hungary nyerte el különdíjat: különleges módon egy logisztika parkban alakította ki új irodaközpontját, ahol igényes közösségi terekkel várja a dolgozókat.

Igényes közösségi terek.

Az Év Irodája Design Díjat

Mi is jártunk a Shapr3D új irodájában, most díjat is kaptak, mert a felhasználói élményre koncentrálva alakították ki a sokszínű és formagazdag extravagáns tereket.

A Shapr3D terei

Az Év Környezettudatos Irodája

a Bánáti + Hartvig Építész Iroda lett, amely egy régi épületet a környezettudatos elemek maximalizálása mellett újjávarázsolt, miközben az organikus elemek dominálnak.

Organikus elemek a Bánáti + Hartvig Építész Irodában

Az Év Irodája Szakmai Díjat

a Nowy Styl kapta, amely a bemutatóterem az irodában kettőst úgy alakította ki, hogy eközben nagyszerűen ötvözte a funkcionalitást és a dizájnt. 

Funkcionalitás és dizájn 


Az Év Közösségi Irodája

A díjazott a Kastner Kommunity lett, ahol a közösségi terek bámulatos mixéből egy kreatív és pezsgő munkatér jött létre.

Az Év Közösségi Tere

a PortusHome Coworking & Coliving lett, amely egy közösségi tér, iroda és mesés szálláshely különleges kombinációja a Balaton-felvidéken.

Iroda a Balaton-felvidéken

Az Év Belsőépítész Cége díjat

a MádiLáncos Studio vehette át, amely évtizedek óta meghatározó szereplője a magyar irodapiacnak és számos díjnyertes iroda tervezését bonyolította le.

A MádiLáncos Studio már több díjnyertes irodát tervezett

Az Év Irodaháza

az Irányi Palota (Puplicis House) lett, amely egy csodálatos, belvárosi palota újjászüléséről tett tanúbizonyságot.

Borítókép és Képek: Az Év Irodája 

The post Ilyen is lehet: látványos képeken az ország legmenőbb munkahelyei first appeared on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés