:

Kiemelt bér mellett szállást is ad a Balatonnál ez a kiskerlánc, csak legyen elég eladó

Kiemelt bér mellett szállást is ad a Balatonnál ez a kiskerlánc, csak legyen elég eladó

Nagy erőkkel készül az Aldi a balatoni nyárra, roadshow keretében várják a tó környéki álláskeresőket. Azt is elárulták, milyen fizetésre számíthatnak leendő kollégáik, akiknek az üzletekhez közel szállást is biztosítanak, vagy útiköltséget térítenek. 

 A forbes.hu-nak is eljuttatott közleményükben azt írták, a vállalat balatoni üzleteiben 2022. június 1. és augusztus 31. között

az ország többi Aldi áruházához képest magasabb, kiemelt bért fizet, továbbá az üzletekhez közeli, magas színvonalú balatoni szállásokat biztosít vagy útiköltséget térít.

A balatoni toborzónapokon (2022. április 19-én Veszprémben, április 20-án Keszthelyen és április 21-én Siófokon) akár határozott idejű, a nyári szezonra szóló szerződés is köthető, és a vállalat 30-35 órás részmunkaidős, illetve 40 órás teljes munkaidős munkavégzésre is lehetőséget biztosít nyáron. 

A toborzónapon az áruházlánc a balatoni üzleteiben elérhető bolti eladó pozíciókra keres kollégákat. Az Aldinak jelenleg 9 üzlete van a Balatonnál, de nemsokára nyílik a tizedik, boltjaiban 190 munkavállaló dolgozik. 

A Balatonon nyárra 10 üzlete lesz az Aldinak, magasabb fizetéssel próbálják odacsábítani az eladókat. Fotó: Aldi

Idén már volt béremelés

Mi is írtunk róla, hogy idén január 1-jétől az Aldi valamennyi munkakörben 8 százalékkal emelte dolgozói bérét. A balatoni üzletekben dolgozó bolti eladók kiemelt bérezésre számíthatnak a nyári hónapok során: 2022.06.01-08.31 között

a bolti eladók kezdőbére heti 40 órás munkavégzés esetén bruttó 398 800 forint, heti 35 órás munkavégzés esetén bruttó 348 950 forint, aki pedig a 30 órás munkavégzést választja, az bruttó 299 100 forint bérre számíthat.

A kiskereskedelmi láncok közül több is munkaerőhiánnyal küzd – erről ebben a cikkünkben írtunk bővebben. 

Borítókép: Aldi

Kapcsolódó: 

Nem lesznek villámkezű kasszások a legújabb Aldiban – sőt, kasszák se

Béremelés az Auchannál: 320 ezer forint lesz a kezdő bruttó fizetés

 

 

The post Kiemelt bér mellett szállást is ad a Balatonnál ez a kiskerlánc, csak legyen elég eladó first appeared on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés