:

Fontos változások előtt az Edigital-Emag páros, erre kell figyelni

Fontos változások előtt az Edigital-Emag páros, erre kell figyelni

Közös platformon folytatják és új irodába is költöznek.

Zajlik az élet az Extreme Digital és az Emag háza táján. A két társaság 2019-ben jelentette be, hogy fuzionálnak, az együttműködésük pedig egyre magasabb szinteket ér el, a háttérfolyamatok összefésülése után most újabb jelentős lépést jelentettek be. 

Újabb mérföldkő: közös platform 

A páros május másodikától közös platformon folytatja, egészen pontosan innentől a vásárlók az Emag online platformján keresztül érhetik el a két márka termékeit és szolgáltatásait. Ez a három éve bejelentett összeolvadás utolsó fázisa. 

Mi változik? 

Egyelőre annyi, hogy mindkét márka oldalán már ott van a két cég logója, május 2-tól a jelentősebb változást, akkor veszik majd észre a felhasználók, ha belépnek a fiókjukba – innentől ugyanis már az Emag rendszere fogadja őket. 

A lépés javítja a két cég hatékonyságát, és azt ígérik, hogy a vásárlók mindezt az árakban és a gyors szállításban fogják észre venni – év végére, például, országszerte hétszáz Easybox csomagautomatában tudják majd átvenni a vásárlók rendeléseiket akár 24 órán belül.

Az Emag mobilapplikációban május 11-ig több akció is lesz, ezzel “ünneplik” (hirdetik) az átállást a cégek. 

Várkonyi Balázs, az Emag-Extreme Digital ügyvezetője a cég raktárában. Fotó: Forbes archív / Krasznai Zoltán

Ezt kell tenniük az edigitalos ügyfeleknek

A meglévő edigitalos ügyfelek az Emag honlapján – amennyiben még nem rendelkeznek ilyennel – egyszerűen létrehozhatnak egy új, Emag-os fiókot a korábbi edigitalos fiókadataikkal. Az Extreme Digital webáruház Emag-ra költözését követően az Emag oldalán kialakított felületen keresztül gond nélkül hozzáférhetnek majd a korábbi rendeléseikkel kapcsolatos adatokhoz, számlákhoz, a jótállás érvényesítéséhez kapcsolódó dokumentumokhoz.

Május 2-át követően a még az Extreme Digital oldalán feladott, folyamatban lévő rendeléseket is fennakadás nélkül teljesíti a cég május 2-át követően is, és ezek nyomon követésére is lehetőséget biztosít az ügyfeleknek, emellett az ügyfélszolgálat is fogadja az edigitalos rendelésekkel kapcsolatos megkereséseket. (Az átállással kapcsolatos további információk itt érhetőek el). 

Ami nem változik: az Edigitaltól örökölt hibrid modell szerint maradnak a fizikai márkaboltok is. 

Nagy szám: 4 millió 

A közös platformon keresztül 4 milliós termékkínálat lesz elérhető – valamint az ehhez kapcsolódó szolgáltatások. 

Az egyik leggazdagabb magyar irodaházába költöznek be 

Az Emag-Extreme Digital jelenleg mintegy ezer munkatársat foglalkoztat, folyamatos bővülése és a pandémia visszaszorulása nyomán az irodába visszatérő munkatársak miatt eléri jelenlegi székhelyének korlátait. Ezért a vállalat hosszú távú bérleti szerződést írt alá a Wing fejlesztésében épülő, 2023 év elején átadásra kerülő Liberty irodaház (képünkön) déli, Könyves Kálmán körúti szárnyában, két emeleten.

A Wing az egyik leggazdagabb magyar, Veres Tibor érdekeltsége. A Liberty a Wing másik fontos, már átadott projektje a Telekom székház mögött épül. Az Emag-Edigital amúgy egyre nagyobb teret nyer a hibrid munkavégzés, így az új irodájukban számos, nyitott közösségi tér is lesz. Úgy tűnik, piaci trend, hogy a járvány után a munkahely egyfajta találkozási pont is lesz, nemcsak szigorúan vett iroda. 

A Liberty irodaház, amelynek építése még tart. Az épület szerkezete hamarosan eléri a legmagasabb pontját, és a déli szárny irodaterületeinek átadására 2023 év elején, míg az itt található szállodaterületek átadására 2023 második felében kerül sor. Ezzel párhuzamosan zajlik a 20 ezer négyzetméteres északi szárny fejlesztése is, amelynek átadása szintén 2023 második felében esedékes.

 

 

The post Fontos változások előtt az Edigital-Emag páros, erre kell figyelni first appeared on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés