:
Breaking News

Finnország nyerte a NATO kiberbiztonsági játékát

Finnország nyerte a NATO kiberbiztonsági játékát

Mi is beszámoltunk róla, hogy elindult a valós kibertámadást szimuláló Locked Shields játék, most pedig a NATO Kooperatív Kibervédelmi Kiválósági Központja (NATO CCDCOE) ki is hirdette a nyertest: idén Finnország volt a legsikeresebb.

30 NATO tagállam szakértői vettek részt a szimulációban, ami leginkább egy kiberháborús játékra hasonlít: a szakembereknek együtt kell működniük, hogy visszaverjenek egy kibertámadást a kitalált Berylia nevű ország ellen.

Kapcsolódó Kiberháborús játékot játszik a NATO, hogy felkészüljön egy valódi támadásra A szakembereknek együtt kell működniük, hogy visszaverjenek egy kibertámadást a kitalált Berylia nevű ország ellen.

A résztvevők kék és piros csapatba szerveződnek, a kék védekezik, a piros pedig támad. A tavalyi nyertes Svédország lett, idén a második helyet Lengyelország és Litvánia csapata, a harmadikat pedig Grúzia és Észtország vitte el.

Nagy Nikoletta további cikkei Nem tervezett kitérő manőverre kényszerül a Nemzetközi ŰrállomásMár az OnlyFans sem működik OroszországbanMegbünteti az Instagram az újraposztolókat

The post Finnország nyerte a NATO kiberbiztonsági játékát first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés