:

Végleg bezárt a fapados magyar milliárdos online vállalkozása

Végleg bezárt a fapados magyar milliárdos online vállalkozása

Másfél évig tartott a Wizz Air-vezér online boros sztorija, sebtiben lehúzták a rolót.

Rövid Facebook-posztban jelentette be a Váradi József-féle Bar:24 borwebshop, hogy lehúzta a rolót. A honlap is most már csak annyit mutat:

„Bezártunk. Köszönjük, hogy velünk tartottál!”

A webshop kábé másfél éve, 2020 decemberében indult magyar borkínálattal, a fővárosban akár 4 órán belülre vállalt kiszállítással, későbbi tervei között külföldi borokkal, röviditalokkal, külföldi terjeszkedéssel. Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója, a mádi Juliet Victor pincészet tulajdonosa több magánbefektetővel összefogva több száz millió forintot tett a cég indításába.

A borai nem fapadosak – megkóstoltuk a Wizz Air-vezér pincéjének új évjáratát

Müller Zsolt András ügyvezető igazgató a Napi.hu-nak, ahol a bukás lehetséges okairól cikkeztek, azt nyilatkozta, a Bar:24 indításakor „lényegesen nagyobb dinamikát terveztek” elérni a piac “megművelésére”, és az őt is meglepte, amikor a tulajdonosi kör közölte vele, hogy ennyi volt, nincs tovább.

A hivatalos magyarázat szerint azért, mert a tulajdonosok úgy döntöttek, a kereskedelmi tevékenységet is, a borral való foglalatoskodást is más irányban kívánják folytatni.

„A mintegy 60 magyar borászattal szemben fennálló szerződéseinket, az abban vállaltakat teljesíteni szeretnénk, és szeretnénk megnyugtatóan lezárni ezt a történetet” – tette hozzá Müller.

Váradi a Forbes legfrissebb milliárdoslistája szerint Magyarország 46. leggazdagabb embere, vagyonát 36 milliárd forintra becsültük. A 100. magyar Forbes 100 selfmade magyar listájának címlapos szereplője.

Mekkora lehet a teljesítményalapú Magyarország hálózata?

Borítókép: Váradi József, a Wizz Air vezérigazgatója. Fotó: Orbital Strangers

The post Végleg bezárt a fapados magyar milliárdos online vállalkozása first appeared on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés