:

Jön a tizennyolcadik Batman-film

Jön a tizennyolcadik Batman-film

Lehet, hogy már a sokadik lesz, de a Robert Pattinson-féle változat folytatását még mindenképp érdemes megvárni.

Matt Reeves, az új, Robert Pattinson-féle Batman-film író-rendezője a minap kiállt a moziknak szentelt expó, a Cinemacon közönsége elé, hogy bejelentse:

folytatást kap a most tavasszal bemutatott képregényfilm.

A film angolul a The Batman 2 címre hallgat, legalábbis egyelőre, a Warner Bros. stúdió fejese, Toby Emmerich elmondása szerint pedig a 2022-es film teljes csapata visszatér benne. Hogy ez pontosan mit jelent, azt persze nem részletezte – Reevest és Pattinsont mondjuk kiemelte –, ahogy egyelőre premierdátumot sem kapott a film.

Nagy szám: 759 millió dollár

E pillanatban az új Batman 2022 eddig legjobban hozó mozifilmje, világszerte 759 millió dollárt markolt fel a kasszáknál. Az alkotók lelkesedése nemcsak a most bejelentett folytatásig, de egészen az otthoni kijelzőkig kitart, és nem csupán a film viszonylag friss streampremierje miatt: máris önálló streamingsorozatot rendeltek meg az egyik ellenlábashoz, az igen brutálisan elmaszkírozott Colin Farrell által játszott Pingvinhez.

Másik nagy szám: 18

Ha csak a Sötét Lovag élőszereplős nagyjátékfilmekben való felbukkanását számoljuk, akkor a bemutatás előtt álló Batgirl- és Flash-filmekkel együtt (melyekben ha nem is fő, de kiemelt szerepet kap a karakter), és mindenféle csapatfilmeket, rövidke feltűnéseket hozzácsapva

a Batman-folytatás már a denevérember 18. filmje lesz.

És az animációs produktumokat, sőt a sokak szívéhez nagyon is közel álló LEGO-filmeket bele se vettük.

A Batmanről itt írtuk meg, miért kiváló film.

Borítókép: Warner Bros. Pictures

Batman kritika: egy háború kellett, hogy megértsem a mozi lényegét

The post Jön a tizennyolcadik Batman-film first appeared on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés