:

Itthon is kapható a Honor új, 100 ezer alatti telefonja

Itthon is kapható a Honor új, 100 ezer alatti telefonja

Már hazánkban is kapható a Honor új középkategóriás mobilja, a 99 990 forintért kínált X8, ami a cég első olyan X-szériás mobilja, ami Kínán kívül is forgalomba kerül a gyártó önállósodása óta.

A készülék megkapta a Google szolgáltatásokat, méghozzá Android 11 és Magic UI 4.2 kezelőfeület kíséretében, amit a burkolat alatt egy Qualcomm Snapdragon 680 szolgál ki, egy Adreno 610 grafikus mag és 6 GB memória kíséretében. A mobil különlegessége ugyanakkor, hogy a memória további 2 gigabájttal „bővíthető” a RAM Turbo segítségével, a 128 GB-os háttértár terhére.

A kijelző 6,7 hüvelykes, 1080 x 2388 pixel felbontással és 90 Hz-es képfrissítéssel, továbbá egy 16 megapixeles szelfikamerával, ami a 2D-s arcfelismerést is tudja. A hátlapon négy kamerát találunk: egy 64 megapixeles főegységet, továbbá egy 5 megapixeles ultraszéles, egy 2 megapixeles makró és egy szintén 2 megapixeles mélységérzékelő modult.

Honor

Ebben az árkategóriában a Honor még nem kínált 5G-t, de van Bluetooth 5.0, kétcsatornás Wi-Fi 5, továbbá az NFC sem maradt ki a készülékből, így az egyre népszerűbb érintésmentes fizetés is megoldható a telefonnal. Sőt, még az egyre több mobilról hiányzó jack-csatlakozót is megkapjuk.

A titánezüst, éjfekete és óceánkék színekben kapható telefon háza műanyag, az ujjlenyomat-olvasó a bekapcsoló gombra került, az aksi pedig 4000 milliamperórás, ami maxium 22,5 wattal tölthető – az ehhez szükséges adaptert pedig nem spórolta ki a gyártó a készülék dobozából.

Kapcsolódó Kínában már a Honor az új Huawei A cég az első negyedévben 166,8 százalékos növekedést produkált az előző év hasonló időszakához képest. Birkás Péter további cikkei Kínában már a Honor az új HuaweiMár elérhető az app, amivel könnyebb iOS-ről átköltözni AndroidraÖt perc sincs beszerelni egy SSD-t a PlayStation 5-be

The post Itthon is kapható a Honor új, 100 ezer alatti telefonja first appeared on 24.hu.