:

A magyar energetikai óriás is beköltözik a Kopaszira

A magyar energetikai óriás is beköltözik a Kopaszira

Épül az új városközpont a Mol Campus körül, nemcsak a lakóépületekbe költöznek be, hanem az irodák is jelentik be az új bérlőiket.

A MET Csoporttal tovább bővül idén tavasszal a Kopaszi-gáton a Budapart irodabérlőinek köre – tudta meg az érintettektől a Forbes.hu.

A fejlesztő Property Market által megálmodott új üzleti negyed eddigi legnagyobb irodaterületre kötött bérleti szerződés ez. A 2021 nyarán átadott – és prémium bérlői körre célzott – Budapart City irodaházba fognak beköltözni, ezzel a ház meghaladja a 60 százalékos töltöttségi szintet. Az irodaépület hatszintes és összesen 20 ezer négyzetméteres.

Az irodaház látványterve – az épület még áll, de mögötte sok a daru, mert a Kopaszi fejlesztése még tart.

A Lakatos Benjámin többségi tulajdonába tartozó MET 13 országban van jelen, Magyarországon 300 munkavállalója van. Érdekesség, hogy a MET egykor a Mol gázkereskedő leányvállalata volt – az egykori anyacég is a Kopaszin adja át hamarosan új központját, a város számos pontjáról látható toronnyal, a Mol Campust.

A Garancsi István és Scheer Sándor érdekeltségébe tartozó Property Market a parton egy irodaházat már eladott, a Budapart Gate-et a bécsi székhelyű S Immo AG vette meg.

The post A magyar energetikai óriás is beköltözik a Kopaszira first appeared on Forbes.hu.

The post A magyar energetikai óriás is beköltözik a Kopaszira appeared first on Forbes.hu.