:

A Bolt újabb kelet-magyarországi városban jelenik meg

Tovább bővíti magyar városainak körét a Bolt Taxi, a mobilitási platform május 9-én Miskolcon is elindítja szolgáltatását. A fővárosban már piacvezető taxi szolgáltató a debreceni, pécsi és nyíregyházi nyitásokat követően nyit új városban és tervben vannak újabb piacok is. 

Mennyiért?

Miskolcon a Bolt-utazások alapdíja 450 forint, a kilométerdíj 280 forint, és a percdíj 70 forint lesz. Az első három miskolci utazásból a Bolt 500 forintot áll. A felhasználók a Bolt modern felületén látni fogják az utazás előzetesen kalkulált árát az applikációban a fuvar megrendelésekor. 

A sofőrök az első hat hónapban 10%-os jutalékkal dolgozhatnak a Bolt rendszerén keresztül.

Mit mondanak az érintettek?  

„Amellett, hogy Miskolc nyüzsgő egyetemi város, olyan népszerű turisztikai célpontoknak ad helyet, mint a Diósgyőri vár, a Lillafüredi vízesés vagy a Miskolctapolcai Barlangfürdő. Mind a miskolciak, mind a városba látogatók részéről nagy az igény arra, hogy lehetőségük legyen egy megbízható taxi szolgáltatóval utazni, ezért választottuk Borsod-Abaúj-Zemplém megye székhelyét a következő városnyitásunk helyszínének” – mondta Láng László, a Bolt magyarországi Country Manager-e.

Bővítenek tovább

A cég Miskolcon a már sikeres budapesti, debreceni,  pécsi és nyíregyházi működés mellett indítja el szolgáltatását, célja pedig, hogy újabb vidéki nagyvárosokkal folyamatosan tovább növelje országos lefedettségét.  

The post A Bolt újabb kelet-magyarországi városban jelenik meg first appeared on Forbes.hu.

The post A Bolt újabb kelet-magyarországi városban jelenik meg appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés