:
Breaking News

Az SAP is felfigyelt a magyar fizetési megoldásra, Európa-szerte elérhető lesz

Az SAP is felfigyelt a magyar fizetési megoldásra, Európa-szerte elérhető lesz

A Salarify mögött álló magyarországi Swipe Technologies Kft. bejelentette együttműködését az SAP Hungary Kft-vel. Ennek révén munkavállalói juttatások digitális adminisztrációját és a jövedelmek rugalmas kifizetését tudja kínálni az SAP a bérszámfejtési rendszereit használó ügyfeleinek Európa-szerte, tudta meg a Forbes.hu az érintettektől.

A Salarify a budapesti székhelyű Swipe Technologies Kft. alkalmazása, mely egy rugalmas bérhozzáférést és digitalizált jövedelemigazolást kínáló alkalmazás. A SAP a világ vezető vállalatirányítási rendszerét fejleszti.

Az SAP és a Salarify most együttműködésre lép: az SAP Hungary ügyfelei munkabér-hozzáférést kínálhatnak juttatási rendszereikben, és így megkönnyíthetik az alkalmazottak életét, erősíthetik lojalitásukat. Emellett búcsút mondhatnak a jövedelemigazolással kapcsolatos papíralapú ügyintézésnek.

Miért?

Speciális kihívás a hagyományos havi fizetési ütemezéstől eltérő, heti vagy akár napi fizetések kezelése a cégeknek. Közismert gyakorlat ez például a vendéglátóiparban, a turizmusban, az építőiparban és sok más olyan ágazatban, ahol a munkaerőt általában projektalapon vagy hagyományosan nagy fluktuáció mellett alkalmazzák. Emellett a tapasztalatok szerint a pénzügyi tartalékkal nem rendelkező, az átlagosnál alacsonyabb megtakarítási lehetőséggel rendelkező munkavállalók is előnyben részesítik ezt az elszámolási formát.

Radák Bence, a Salarify társalapító-CEO-ja. Fotó: Sebestyén László

A Salarify az inkluzív és hozzáférhető pénzügyi termékek kifejlesztésére fókuszál, saját bérszámfejtési és banki rendszerintegrációs interfészekkel rendelkezik, így egyszerűsítve az ügyfeleknél az alkalmazottak saját fizetésükhöz való rugalmas hozzáférését. A cégnél

a fizetéseket dinamikus egyenlegként képzeli el, amelyet az alkalmazottak napi szinten használhatnak.

Így innovatív, gyors és teljesen személyre szabható bérfizetési megoldást kínál a munkáltatóknak, hogy cégüket a bérszámfejtés legkorszerűbb világába vezesse.

A Salarify – amely nemrég kapott befektetést a Hiventurestől és egy nemzetközi befektetői csoporttól – jelenleg a bérhozzáférési (ú.n. Earned Wage Access) megoldások vezető szolgáltatója Magyarországon. 2022-ben a vállalat kiterjeszti földrajzi jelenlétét Európában, tovább fejleszti termékeinek ökoszisztémáját és infrastruktúráját a fogyasztók és vállalati ügyfelek számára. A Salarify fejlesztője, a Swipe Technologies Kft. számára ez a partnerség nagy lehetőség és stratégiai lépés a piacbővítés felé.

Mit mondanak az érintettek?

Radák Bence, a Swipe Technologies Kft. vezérigazgatója elmondta: „Örülünk, hogy egy iparági vezetővel dolgozhatunk együtt, aki üdvözli az innovációt. Egyszerűbbé vált számunkra a munkáltatók és munkavállalók segítése, az SAP Hungary támogatásával minden eddiginél több embert tudunk elérni és kiszolgálni.”

Pintér Szabolcs, az SAP Hungary ügyvezetője elmondta: „Az SAP átfogó megoldáscsomaggal rendelkezik a HR menedzsment területén minden feladatra. A múltban és a jövőben is készek voltunk és leszünk az együttműködésre, ha egy professzionális megoldás jelen lesz a szoftverpiacon. Az együttműködés kölcsönösen hasznos a vállalatok számára, hiszen ennek révén a Salarify olyan ügyfélbázishoz juthat hozzá, amelynek felépítése csak hosszú idő alatt valósult volna meg, az SAP Hungary pedig még fejlettebb HR-portfóliót tud nyújtani ügyfeleinek.”

Radák Bence, a Salarify társalapító-CEO-ja. Fotó: Sebestyén László

The post Az SAP is felfigyelt a magyar fizetési megoldásra, Európa-szerte elérhető lesz first appeared on Forbes.hu.

The post Az SAP is felfigyelt a magyar fizetési megoldásra, Európa-szerte elérhető lesz appeared first on Forbes.hu.