:

Megvannak a PlayStation Plus júniusi ingyen játékai

Megvannak a PlayStation Plus júniusi ingyen játékai

Elindult a nyár, így már épp ideje volt, hogy a Sony bejelentse a PlayStation Plus júniusi ingyen játékait. A szolgáltatás előfizetői ismét három játékot kapnak, és ebből egy igazi nagyágyú: God of War (PS4), Nickelodeon All-Star Brawl (PS4, PS5) és Naruto To Boruto: Shinobi Striker (PS4).

Kapcsolódó Leteszteltük a God of Wart: isteni lett Kratos legújabb kalandja Egy héttel a premier előtt végigjátszottuk, és minden percét imádtuk.

A játékok június 7-től elérhetők az előfizetőknek, június 6-ig-ig pedig még igényelhető az előző havi kínálat: FIFA 22 (PS4, PS5), Tribes of Midgard (PS4, PS5) és Curse of the Dead Gods (PS4).

A PS Plus egy extra szolgáltatás a PS4 és PS5 tulajdonosoknak, ami nemcsak új programokat kínál minden hónapban, de szükséges ahhoz is, hogy a playstationös videojátékok multiplayer része is használható legyen, továbbá extra kedvezményeket, ingyen profilképeket és témákat biztosít a PlayStation Store-ban, illetve lehetővé teszi, hogy a játékmentések a felhőbe kerüljenek.

Birkás Péter további cikkei A jövőben akár egy mosollyal is fizethetünk a pénztárnálA Samsung már nyáron leáll az LCD kijelzők gyártásávalRég várt funkció érkezhet az idei iPhone modellekre

The post Megvannak a PlayStation Plus júniusi ingyen játékai first appeared on 24.hu.