:

Alföldi, Balogh Petya, Dragomán, Jókuti: mutatjuk, mit tud a megújult Forbes magazin

Alföldi, Balogh Petya, Dragomán, Jókuti: mutatjuk, mit tud a megújult Forbes magazin

Több újdonságot is elindítottunk a Forbes júniusi számában, itt van 9 pontban, hogy mi változott.

1. Bevezettük a sztárkommentelő szerepét, aki a nyomdába adás előtt elolvassa a magazint, hogy a számára fontos, érdekes cikkekhez pár mondatot, kommentet fűzzön. Ha kinyitod az újságot, szinte vele együtt olvashatod a lapot. A Forbes első hivatalos kommentelője Alföldi Róbert.

Hasonló szerepet más – akár nemzetközi – magazinnál sem láttunk még, ez egy világpremier!

2. A Small & Sweet rovat helyén 9 év után a Rapid rovat jelenik meg a lap utolsó oldalán. Gyors kérdések és világmegváltások helyett inkább érdekességek és azonnali megfejtések lesznek itt. Az első Rapid-interjút Fördős Zé adta, neki való ez a stílus.

3. A Pénz rovatban mostantól nagyobb szerepet kap a befektetési tanácsadás, a személyes pénzügyek kérdése. Elindult a Te pénzed rovat, ahol elemzők, szakértők osztják meg röviden a véleményüket.

4. Forgó néven véleményrovat alakult a lapban, aminek tagjai egymást havonta váltva írnak a magazinnak.

Pistyur Vera, Simó György és Tilesch György a Forgó első tagjai.

5. A Start rovat új lendületet vett: pár hónapja már rövid, színes anyagok szerepelnek itt, elindult a Tíz a tizediken rovat is, stílszerűen a 10. oldalon, 10 pontban egy fontos vagy érdekes ügyről.

6. A jó élet rovatban mostantól még több nagyon jó élet téma lesz, többet fogunk luxusról írni. Csatlakozott a csapathoz Jókuti András, akinek Editor at Large pozícióban állandó rovata lett a magazin életmód részében és a Forbes.hu-n is.

7. Szintén A jó élet rovatban Schwarz Gábor óramániás üzletember szerkesztésében és szerzőségével órarovatot indítottunk.

8. Még mindig az életmód részének a lapban elindult a Bent rovat, aminek Bagi László lett a gazdája. Bejut olyan helyekre is, ahova más nem, és megmutatja, milyenek belülről.

9. Megjelenik az irodalom a lapban, fontos listáinkhoz kapcsolódva számunkra készült novellák jelennek meg.

Az első szerző (büszkeség!): Dragomán György.

Balogh Petya a címlapon, Fördős Zé az utolsó oldalon, továbbá a Fragola sztorija és az első Forbes Levegő Fenntarthatósági Összeállítás: keresd őket mind a júniusi magazinban! Itt tudsz belelapozni:

The post Alföldi, Balogh Petya, Dragomán, Jókuti: mutatjuk, mit tud a megújult Forbes magazin appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés