:

Máris megindult a nyerészkedés Amber Heard és Johnny Depp pere után

Máris megindult a nyerészkedés Amber Heard és Johnny Depp pere után

Valaki a közösségi finanszírozós GoFundMe szolgáltatást használva kezdett gyűjtésbe Amber Heard megsegítésére, de a cég leállította a kampányt, miután megbizonyosodtak róla, hogy sem a színésznőnek, sem a közvetlen környezetének nincs köze a kezdeményezéshez – írja a LadBible.

Johnny Depp és Amber Heard pere – melyben a színész rágalmazással vádolta egykori feleségét – a héten ért véget, és a fairfaxi bíróság ítélete szerint Heard bűnös, szándékosan és rosszhiszeműen sértette meg férje jó hírnevét. Ezért 15 millió dollár kártérítést ítéltek meg Deppnek, a színésznő ügyvédje, Elaine Bredehoft ugyanakkor ezzel kapcsolatban úgy fogalmazott: kizárt, hogy ügyfele képes lenne kifizetni a bíróság által kiszabott büntetést.

Az említett GoFundMe oldal nem sokkal az ítélethirdetést követően élesedett, 1 millió dolláros céllal, és azzal az üzenettel, hogy a gyűjtés célja a színésznő megsegítése, akinek közvetlen hozzásférése lesz a befolyó összeghez. Bár pontosan nem tudni, hogy a gyűjtés meddig volt éles és mennyi pénz folyt be, de a GoFundMe azonnal eltávolította a kalapozást az oldaláról, miután megbizonyosotak róla, hogy nem a színésznő áll a kezdeményezés mögött.

A TMZ értesülései szerint a gyűjtést még azelőtt sikerült leállítani, hogy komolyabb összeg befolyt volna, és a szolgáltatás üzemeltetői ígéretet tettek, hogy a jövőben is kiemelten figyelik majd, hogy hasonló – lehetséges- visszaélésekre ne kerülhessen sor.

Birkás Péter további cikkei Öttöslottó: megvannak az e heti nyerőszámokFöldbe csapódott egy vadászgép KaliforniábanMagyar pár jegygyűrűje jutott el az űr határára

The post Máris megindult a nyerészkedés Amber Heard és Johnny Depp pere után first appeared on 24.hu.