:

Balesetben vesztette életét az orosz Facebook két vezetője

Balesetben vesztette életét az orosz Facebook két vezetője

Helyi beszámolók szerint autóbalesetben életét vesztette az orosz VKontakte két felsővezetője, Vlagyimir Gabrieljan vezérigazgató-helyettes és Szergej Merzljakov beszerzési vezető. A cég a RIA Novosztyi orosz állami irányítású médiával közölte a hírt hétfőn.

Az Insider szerint a két üzletember egy barátjukkal, Szergej Olseviccsel és Gabrieljan barátnőjével, Alenával terepjárókkal utazott, és át akartak kelni a Bugrjanica folyón – jelentette a RIA. A két autó felborult, és a vízbe zuhant. Míg az egyik autóban Alenának és Olsevicsnek sikerült kijutnia a partra, a VK két vezetője, akik a másikban utaztak, eltűntek. Kedden találták meg a holttestüket a folyóparton.

A Szabad Európa Rádió szerint Gabrielyan 2005-ben a Mail.ru csoport alelnöke és műszaki igazgatója lett, amelyből később VKontakte, majd VK lett, amelynek ő volt az első vezérigazgató-helyettese.

Nagy Nikoletta további cikkei Folyamatosan csökkenhet az emberi test méreteVideó: madár nyúlt le egy halat a cetcápárólEzek voltak a legnagyobb orosz álhírek a háború 100 napja alatt

The post Balesetben vesztette életét az orosz Facebook két vezetője first appeared on 24.hu.