:

Súlyos milliókba kerülhet, ha a legjobb karaktert akarjuk az új Diablóban

Súlyos milliókba kerülhet, ha a legjobb karaktert akarjuk az új Diablóban

Június elején jelent meg az Activision Blizzard mobilokra és tabletekre fejlesztett játéka, a Diablo Immortal. A mindenki számára ingyenesen beszerezhető játékba nem meglepő módon beépítették a mikrotranzakciókat is, azonban azok összege sok játékost felháborított.

Az új Diablo játékban a pénzükért cserébe úgynevezett gemeket, vagyis drágaköveket lehet megvásárolni, amely az XP-vel és felszereléssel együtt fontos pillére az előrehaladásunknak. A köveket azonban nem lehet célzottan beszerezni, a rendszer sorsolási folyamata ugyanis teljesen véletlenszerű. Ennek nyomán a Bellular News YouTube-csatorna utánajárt, mennyibe is kerülne, ha egy minden tekintetben kimaxolt karaktert szeretnénk magunkénak tudni.

A végösszeg pedig nagyjából 110 ezer dollár, ami 40 millió forintnak felel meg.

Természetesen a játék továbbra is ingyen letölthető Androidra és iOS-re is, sőt a június eleji megjelenés óta már PC-n is bárki számára elérhető.

Lányi Örs további cikkei Képernyőfüggő fiatalokon segíthet a TikTok frissítéseA Microsoft bakija miatt sokan kaphattak Windows 11 frissítéstA Microsoft megcsinálta: konzol lesz a tévéből

The post Súlyos milliókba kerülhet, ha a legjobb karaktert akarjuk az új Diablóban first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés