:

Hagyományteremtő ingatlanközvetítői gálát és szakmai találkozót tartottak

Hagyományteremtő ingatlanközvetítői gálát és szakmai találkozót tartottak

Első alkalommal rendezték meg a Real Estate Stars exkluzív szakmai eseményt ingatlanközvetítők részére. A szervezők – Leskó Zoltán, független ingatlan- és hitelközvetítő továbbá Görzsöny Péter, ingatlan-értékesítő és proptech szoftverfejlesztő – küldetése, hogy egy szorosabb együttműködést hozzanak létre – egy olyan szakmai fórumot, profi ingatlanosokból álló „keménymagot”, melyben a tagok bármikor fordulhatnak egymáshoz, legyen szó ajánlásról, információ- vagy tapasztalatcseréről.

A célkitűzést elérték a szervezők, hiszen elkezdődött egy komoly eszmecsere, közös gondolkodás, és legfőbb szándékuk, hogy egymást erősítsék, segítsék. A nagy sikerre való tekintettel szeptemberben szervezik meg a következő rendezvényt.

Az este folyamán szakmai előadások, korlátlan svédasztalos vacsora, ingatlanos témájú kvízjátékok, tombolasorsolás, zene várta a 110 vendéget, hogy színvonalas keretek között, fergeteges hangulatban beszélgessenek a következő időszak helyzetéről, változásairól, kihívásairól. A szervezők célja az volt, hogy megalapítsanak egy szuper proaktív közösséggel és informális, kötetlen, baráti hangvételű kommunikációval egybekötött szakmai platformot.

– Nem csupán versenytársak vagyunk, hanem egyúttal egymás támogatói. Közös célunk a szakma megbecsültségének növelése, az összefogás erősítése, valamint a know-how átadása. Mindezt úgy, hogy közben remekül érezzük magunkat – mondták a szervezők egybehangzóan – Leskó Zoltán és Görzsöny Péter.

Egy szerelemprojekt, amit valós igények hívtak életre

Az ingatlanszakma megítélése nem éppen a legkedvezőbb, a folyamatosan változó piaci helyzet pedig nap mint nap komoly kihívás elé állítja az ingatlan értékesítőket. Leskó Zoltán és Görzsöny Péter szerint értelmetlen versengés helyett kölcsönös támogatásra valamint a szakma megbecsültségének növelésére van szükség.

A Real Estate Stars gálaestet idén tavasszal az országban elsőként, hagyományteremtő szándékkal indították útjára, a jövőben rendszeresen terveznek hasonló rendezvényeket. Feszengős, tenyérizzadós találkozó helyett egy lazulós, jó hangulatú estét valósítottak meg, hiszen így sokkal gördülékenyebben ment a kapcsolatépítés. A gyönyörű, exkluzív helyszíntől (a Duna-parton található Stopper állóhajó) a színvonalas programokig (stand up és szakmai előadások) odafigyeltek arra, hogy minden apró részlet tökéletes legyen.

Az érdeklődők egy pörgős szakmai kvízen is részt vehettek, ahol értékes nyereményekért tehették próbára tudásukat. Nem titkolt szándékuk a csapatépítés – az egy asztalnál ülő ingatlanosok már a játék során megtapasztalhatták a közös együttműködés élményét.

További információ: https://www.realestatestars.hu/

The post Hagyományteremtő ingatlanközvetítői gálát és szakmai találkozót tartottak appeared first on BellaCafe.hu.