:

Lassan megint lesz PlayStation 5, ráadásul már a színe is változtatható

Lassan megint lesz PlayStation 5, ráadásul már a színe is változtatható

A Sony még 2020 őszén dobta piacra az újgenerációs PlayStation 5 konzolt (lemezmeghajtós és anélküli verzióban), méghozzá a pandémia közepén, ami rá is nyomta a bélyegét a gép karrierjére. A globális chiphiány és az ellátási láncok akadozása miatt a japán cég egész egyszerűen nem tudott annyi konzolt gyártani, amekkora igény mutatkozott irántuk, és hiába telt el másfél év a PS5 debütálása óta, még mindig nem lehet csak úgy besétálni egy áruházba, és leemelni egyet a polcról. A helyzet ugyanakkor valamelyest javulni látszik, hiszen itthon is egyre több üzlet jelzi, hogy jelentősebb készlet várható, ráadásul ezzel párhuzamosan hazánkban is elérhetővé váltak azon hivatalos kiegészítők, amiknek hála némileg testre szabható a PS5 külseje.

SIE Ha a fehér konzol túl snassz lenne.

Már a megjelenéskor készített tesztünkben is írtuk, hogy „a fehér fedlapok könnyedén lepattinthatók, ami azt vetíti előre, hogy a jövőben jó eséllyel érkeznek majd a külön megvásárolható változatok, amikkel variálható lesz a gép külseje”. Akkor egyáltalán nem tévedtünk, hiszen a Sony bő egy évvel később jelentette be a hivatalos konzolborítók érkezését, amiknek hála Midnight Black, Cosmic Red, Nova Pink, Starlight Blue és Galactic Purple színekbe öltöztethető a gép. A kiegészítők mostanra megérkeztek Magyarországra is, ugyanakkor a testreszabásnak ára van: legyen szó a lemezmeghatós vagy anélküli Digital Editiion változatról, a konzolborítókért színtől függetlenül nagyjából 21 ezer forintot kell fizetni.

Kapcsolódó Mégis megkapják a magyarok a PlayStation streaming szolgáltatását Mégsem maradunk ki a jóból. Birkás Péter további cikkei Gyerekkorunk álmait támasztja fel idén nyáron a LEGOSzintet lépett, de nem kihagyhatatlan a Sony új, zajszűrős füleseEnnyiért nem elég erős a varázslat a Honor Magic4 Lite 5G-ben

The post Lassan megint lesz PlayStation 5, ráadásul már a színe is változtatható first appeared on 24.hu.