:

Ryanair: nem igaz, amit a Magyar Nemzet ír, Nagy Márton kérjen bocsánatot az idióta adóért

Ryanair: nem igaz, amit a Magyar Nemzet ír, Nagy Márton kérjen bocsánatot az idióta adóért

Jegyvétel előtt igazít így útba a Ryanair.

Folytatódik a csörte a Ryanair és a magyar kormány között. Az ír fapados légitársaság a kormány extraprofitadója után jelentette be, hogy átterheli a plusz költségeket az utasokra. Ezek után Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter GVH-vizsgálatot sürgetett.

A Ryanair vezérigazgatója, Michael O’Leary erre egy interjúban idióta tökfejnek nevezte Nagyot, aki erre úgy válaszolt, hogy reméli, a vállalat nem így kommunikál az utasokkal. A vitába beszállt a kormányszócső Magyar Nemzet is, azt állítva, hogy tömegesen mondják le az utasok a Ryanair-foglalásaikat a megemelkedett jegyárak miatt.

Michael O’Leary vs. Nagy Márton sokadik kör

A légitársaság cáfolta a Magyar Nemzet állításait, és most ennél is tovább ment. A 444 szúrta ki, hogy a Ryanair honlapjára lépve a légitársaság üzenete jelenik meg, amelyben azt írják,

Hamis állításokat közölt a Magyar Nemzet – A július elseje után utazó Ryainair-ügyfeleknek kevesebb, mint 3 százaléka döntött az út lemondása mellett”

Fotó: Ryanair.com

Az üzenetre kattintva aztán egy hosszabb írás jelenik meg, amelyben megint nem kímélik Nagy Mártont.

„A Magyar Nemzet állításai hamisak és nyilvánvaló kitalációk. A július elseje utáni utakra jegyet váltó utasoknak kevesebb mint három százaléka élt az út lemondásának lehetőségével, a jegy teljes árának megtérítése mellett. Ezeket a helyeket most újra lefoglalhatják a magyar családok. Több mint 97 százalék döntött úgy, hogy kifizeti Nagy miniszter veszteséges légitársaságokra kivetett hamis és idióta >>extraprofitadóját

Hirdetés

Cimkék

Keresés