:
Breaking News

A Pixar kreatív zsenije és a Nike vezető dizájnere is jön Budapestre

A Pixar kreatív zsenije és a Nike vezető dizájnere is jön Budapestre

A Brain Bar idén sem riad vissza a kényes témáktól, a tabuktól vagy a heves vitától – olvasható a rendezvény sajtóközleményében. A jövőfesztivál többek között olyan témákat feszeget, mint a nagyvállalatok és az influenszerek manipulatív hatása a Z-generációra, a biztonság fogalmának átalakulása a 21. században, illetve a metaverzum jövője.

Az idei előadók között szerepel Deanna Marsigliese, a Pixar művészeti vezetője, az Agymanók és a Toy Story egyik alkotója, hogy átalakítsa a filmipar jövőjéről alkotott képünket. A magyar fővárosba érkezik Dan Breznitz kanadai tudós, aki ledönti az innovációval kapcsolatos népszerű mítoszokat. Görögország korábbi motoros-bőrdzsekis pénzügyminisztere, a nemzetközi sajtó által ünnepelt Yanis Varoufakis szenvedélyes beszéddel készül Budapestre a kriptovaluták utópiája ellen.

Brain Bar Deanna Marsigliese, a Pixar művészeti vezetője.

A Brain Bar kedvéért Magyarországra látogat Lysandre Follet, a Nike vezető dizájnere, aki már a mesterséges intelligencia segítségével tervezi az élsportolók által viselt és a tömegek által szeretett és gyűjtött cipőket. Michiganből utazik haza Érdi Péter világhírű magyar agykutató, számos tudományos sikerkönyv szerzője, aki az eldobhatóság után a javítás kultúrájának visszatérését vizionálja a 2020-as évekre. Valamint először láthatjuk Magyarországon a futurista divattervező, Anouk Wipprecht robotikus ruhakölteményeit is. És ez csupán néhány példa a közel száz előadó közül, akik előadnak majd a fesztivál színpadán.

A szeptember 29-én induló Brain Barnak a budapesti Magyar Zene Háza ad otthont, a regisztráció és kedvezményes early bird jegyek már elérhetőek az esemény oldalán, a legfrissebb információkat pedig a Facebook-eseményben lehet folyamatosan nyomon követni.

Birkás Péter további cikkei Csúnyán bezuhant az európai mobilpiac, a Xiaomi járt a legrosszabbulLassan megint lesz PlayStation 5, ráadásul már a színe is változtathatóGyerekkorunk álmait támasztja fel idén nyáron a LEGO

The post A Pixar kreatív zsenije és a Nike vezető dizájnere is jön Budapestre first appeared on 24.hu.