:

Gere Andrea 10 évig küzdött azért, hogy anya legyen

Gere Andrea 10 évig küzdött azért, hogy anya legyen

Gere Andrea tíz évet várt arra, hogy édesanya válhasson belőle, ezidő alatt pedig a legnagyobb feladatot rótta ki rá az élet: szembe kellett néznie önmagával. Ma már kétgyermekes anyuka, miközben egy országszerte ismert családi vállalkozást is vezet.

Hogyan lehet egyszerre teljes értékű anyuka és cégvezető egy nő, miközben feleségként is helytáll és nem mellesleg egy, a nevét viselő kozmetikai márkát is a piacra dob? Andi életében közel sem volt egyértelmű, hogy átveszi a Gere birodalmat, fiatalként ő is kereste a saját útját, távol a szülői háztól. Azt gondolhatnánk, az élet tálcán kínált neki mindent, pedig a számára legfontosabbat, hogy anya legyen, nem névre osztogatják.

„Ha példaképet kellene mondanom, akkor egyértelműen apukámat mondanám, és ehhez tartozik egy kényszeres megfelelés, hogy nekem mindenképpen olyannak kell lennem, mint ő, úgy kell csinálnom a dolgokat, ahogy ő. Ez a női oldalamat egyáltalán nem erősítette. Így a nehezített családalapítás során ezzel kellett megküzdenem. Egy nő mindenre képes azért, hogy legyen gyereke – ez tényleg így van. Alapvetően racionális embernek mondanám magam, ezért korábban elképzelhetetlen volt, hogy olyan spirituális szintekre lépjek, amelyekben előtte sosem mozogtam, sőt, kicsit humbugnak gondoltam, de megtettem, mert az utolsó szalmaszálba is kapaszkodtam. Mivel nem találtak semmilyen egészségügyi problémát, ezért kutattam, hátha itt vannak az akadályok. Elengedem az összes fenntartásom, ellenérzésem. És valóban itt volt az elakadás, a nőiesség megélésével, mert végül természetes úton jött a gyermek. Persze volt lombik, kipróbáltunk mindent, de végül, amikor megértettem a lelki síkon lévő dolgokat, sőt utólag rájöttem, hogy ez hiányzott is az életemből” – mondja Gere Andrea a Spirit FM-en is hallható #nofilter – Nők, filter nélkül Köböl Anitával adásában.

Andrea úgy érzi: sokkal erősebben értékeli az élet ajándékát, mint az, akinek nagyon könnyen jött. Gyakran emlékezteti is magát erre.

„Sokszor nagyon el voltam kenődve emiatt, úgy éreztem, hogy nekem biztos ez van megírva. Egy idő után igyekeztem beletörődni, elfogadni, hiszen nem lehet végigküzdeni az életemet. Nagyon nehéz volt szembenézni magammal. Érzékenyebb lettem, sok kérdésre megtaláltam a választ. Már kicsit más szemszögből nézem, hogy mi miért történik az életemben. A lelki fejlődés azóta is az életem része, megmaradtak mellettem azok az emberek, akik korábban segítettek, és most is visznek ezen az úton. A gyerekeimnél az egyensúlyt próbálom megtalálni, hogy lássanak engem nőként, anyukaként is, de tudok szigorú és következetes is lenni. A keretek híve vagyok, amin belül persze van szabad mozgástér, tér úgy gondolom, nem lehet teljesen szabadon hagyni őket. De megvan az ölelgetős, puszilgatós anyuka oldalam is. Sőt, ez már magától jön, nem kell hozzá tudatosság. Korábban kellett. Hálás vagyok a férjemnek, hogy velem tart az úton, és mellette meg tudom élni a nőiességemet” – teszi hozzá Gere Andrea.

The post Gere Andrea 10 évig küzdött azért, hogy anya legyen appeared first on BellaCafe.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés