:
Breaking News

Újabb problémás ügy miatt két magasbeosztású Pornhub-vezető mondott le

Tartalommoderálási botrány miatt lépett le a Feras Antoon és David Tassillo, a pornóoldal mögött lévő vállalat két vezetője.

Lemondott a Pornhubot üzemeltető Mindgeek két vezetője, Feras Antoon CEO és David Tassillo COO röviddel a The New Yorkerben megjelent, a vállalatot nem éppen a legjobb fényben feltüntető cikke után, írja a The Verge.

A cikk a Pornhub tartalommoderálási gyakorlatának hibáit részletezte – a videómegosztó portál képtelen volt lépni a kiskorúakat vagy hozzájárulásukat megtagadó szereplőket ábrázoló feltöltésekkel kapcsolatban.

A vállalat egyik szóvivője szerint azonban a Mindgeek már a riport megjelenése előtt, év eleje óta tervezte a lépést. Antoon és Tassillo továbbra is a portál részvényesei maradnak, a cég pedig már keresi az utánpótlást.

Több ebből A Pornhub hiába törölte videók millióit, beleragad a múltjába Gyerekkori szexuális abúzusa került fel Pornhubra, 600 millió dollárra perli egy nő az oldalt

Nem ez az első kritika

A Pornhubot korábban már számos kritika érte a videómegosztó portálon található, kiskorúakat szerepeltető vagy lesikamerás videók miatt. Erről korábban itt írtunk. A vállalat egy 2020-as, a The New York Timesban megjelent részletes cikk után próbált tenni az ügy érdekében, miután számos partnerét – köztük a fizetéseit kezelő oldalak támogatását – is elvesztette.

Az oldal kezdésként eltávolította a nem hitelesített felhasználóktól érkező videókat, de nem tudni, hogy ez mennyiben oldotta meg a problémáit.

The post Újabb problémás ügy miatt két magasbeosztású Pornhub-vezető mondott le appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés