:
Breaking News

Hatalmas üzletet kötöttek Obamáék az Amazonnal

Legalább húszmillió dollárt fizethetett az Audible Barack Obamáéknak.

Több évre szóló, exkluzivitást biztosító szerződést írt alá az Amazon hangoskönyv- és podcastfelülete, az Audible Barack és Michelle Obama produkciós vállalatával, a Higher Grounddal. A megegyezés alapján az Audible vásárolhatja meg elsőként a Higher Ground audióprojektjeit, írja a CNN Business.

Az üzlet pénzügyi részleteit és a pontos időtartamát nem tették közzé, a Daily Mail értesülései szerint azonban legalább húszmillió dollárt is fizethettek Obamáéknak.

A Higher Ground előző együttműködését a Spotifyjal kötötte, a streamingóriás viszont többet követelt volna az exkluzivitás részleteivel kapcsolatban, illetve Obamáék egy-egy podcastrészben való megjelenését is jelentősen növelte volna. A volt amerikai elnök produkciós irodája 2019-ben nagyjából 30 millió dollárért üthette nyélbe az üzletet.

Több ebből Újabb problémás ügy miatt két magasbeosztású Pornhub-vezető mondott le Hatalmas üzletet kötöttek Obamáék az Amazonnal

Obamáék a Fehér Házból való 2017-es távozás után a szórakoztatóiparban mélyültek el. A Higher Ground nem csak podcastokkal (ilyen például a volt elnök Bruce Springsteennel közös műsora, vagy a first lady műsora, ami a leghallgatottabb Spotify Original podcast volt), hanem dokumentumfilmekkel és drámákkal is erősít: a Netflixen debütáló American Factory 2019-ben a legjobb dokuért járó Oscar-díjat is elnyerte.

The post Hatalmas üzletet kötöttek Obamáék az Amazonnal appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés