:

Megszűnik az egyik legnépszerűbb sportcsatorna Magyarországon

Megszűnik az egyik legnépszerűbb sportcsatorna Magyarországon

Július 1-től a Digi Sport egyik csatornája sem közvetít műsort.

A Csakfoci információi szerint 13 év után megszűnik az egyik legnépszerűbb hazai sportcsatorna, a Digi Sport. Eszerint július 1-től már nem lesz tartalomszolgáltatás a Digi Sport 1-en, 2-n és 3-on sem.

A Digi Sport éveken át közvetítette a legnépszerűbb bajnokságokat és nemzetközi versenysorozatokat , úgy mint a Bajnokok Ligáját, a Premier League-et, a Serie A-t vagy a francia bajnokságot. Az előző szezonban a topbajnokságok közül már csak a Ligue I és a Premier League-mérkőzések jogainak egy részét birtokolták – emlékeztetnek.

A Jászai Gellért milliárdoshoz köthető 4ig a román RCS & RDS csoporttól vette meg a médiakonszern magyarországi érdekeltségeit, például az itthon több mint 2700 munkavállalót foglalkoztató DIGI csoportot. A tranzakciót még tavaly bejelentették, idén zárult le a tranzakciós folyamat. Jászai a Forbes legfrissebb, januárban megjelent milliárdoslistája szerint, 34,7 milliárd forintos becsült vagyonával a 49. leggazdagabb magyar.

Üzlet Bagi László 20 perc olvasás
Mit mond a tudomány: van-e igazság a csúcsfutballban? Interjú
Üzlet Topolay Gábor 6 perc olvasás
A tested öregedhet, de a szenvedély sosem múlik – hogy gondolkodik Alessandro Del Piero, a világklasszis focistából lett üzletember?
A jó élet Topolay Gábor 4 perc olvasás
Ilyen, amikor egy profi pilóta visz el egy Ferrarival körözni

The post Megszűnik az egyik legnépszerűbb sportcsatorna Magyarországon appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés