:

Újabb tízmilliárdot érő Los Angeles-i villáját árulja a hatodik leggazdagabb magyar

Újabb tízmilliárdot érő Los Angeles-i villáját árulja a hatodik leggazdagabb magyar

Alig egy évvel azután, hogy 24,6 millió dollárért eladta egy másik Los Angeles-i házát, most 33 millió dollárért árulja a következőt a hatodik leggazdagabb magyar.

33 millió dollárért (vagyis 12,5 milliárd forintért) árulja egyik Los Angeles-i villáját Gattyán György, a hatodik leggazdagabb magyar, a Docler Csoport vezérigazgatója, írja a 444.hu. A milliárdos tavaly 26,4 millió dollárért adta el egy másik, Beverly Hills-i villáját.

Nem egy vityilló

A birtokot kilenc éve 24 millió dollárért vásárolta Gattyán, a 9 ezer négyzetméteres telken egy 1282 négyzetméter alapterületű ház, egy 93 négyzetméteres edzőterem és vendégház, úszómedence, teniszpálya és egy négyautós garázs is tartozik, részletezi a prominens ingatlanügyekkel foglalkozó dirt.com.

Pénz Forbes 2 perc olvasás
Magyar top milliárdosok is kaptak az EU Brexit-kártalanítási alapjából
Üzlet Forbes 3 perc olvasás
Gattyán eddig 300 milliót költhetett politikai kampányára
Interjú Zsiborás Gergő 33 perc olvasás
Gattyán: Nem a győzelemre van esélyem. A kétharmadra – exkluzív nagyinterjú

Gattyán a 2022-es országgyűlési választásokon az általa alapított párttal, a Megoldás Mozgalommal indult el celebekkel és nullkilométeres politikusok vezetésével. A választáson végül egy százalékot értek el, Gattyán az eredményvárón azt mondta,

„kicsit többre számított, de egy száznapos pártnak ez szép eredmény.”

The post Újabb tízmilliárdot érő Los Angeles-i villáját árulja a hatodik leggazdagabb magyar appeared first on Forbes.hu.