:

Bezár a felkapott belvárosi szórakozóhely, mert nem kapott meg egy fontos engedélyt

A nyolcadik kerületi Turbina Kulturális Központ nem kapta meg az esti rendezvények tartásához szükséges engedélyeket, ezért ideiglenesen bezár.

Bezár Budapesten a Turbina Kulturális Központ, mert a mai napig sem kapták meg az esti rendezvények tartásához szükséges engedélyeket az önkormányzattól. A fenntartható működésük szempontjából ez nélkülözhetetlen, ezért az engedély kiállításáig bezárnak, írták Facebook-posztjukban.

Mit írnak?

„A mai napig sem kaptuk meg az esti rendezvény tartáshoz szükséges engedélyeket, amelyek nélkülözhetetlenek a fenntartható működés szempontjából. Pedig termeink hangszigeteltek, intézményünk zárt területen működik, és fokozottan ügyelünk arra, hogy ne érje zajterhelés a környéket.

Ezért arra az elhatározásra jutottunk, hogy az engedély kiállításáig a Turbina Kulturális Központ bezár.

Bízunk benne, hogy a jelenleg is beadott kérelmünket a következő hetekben elfogadják, így ősztől a ház gyermekbetegségeit javítva, tele energiával kezdhetünk bele a következő klubszezonba veletek egy megújult, fenntartható Turbinában” – olvasható a posztban.

9 hónapja nyitottak

A Turbina 9 hónapja nyitott a nyolcadik kerületi Vajdahunyad utcában, és számos hiánypótló programnak adott otthont, köztük kiállításoknak, kortárstánc és színházi előadásoknak, táncházaknak, nappali buliknak, filmvetítéseknek, kézműves vásároknak, művészetterápiás alkalmaknak. Februártól különböző foglalkozásokat és iskolát szerveztek ukrán menekült gyerekek számára, és heti szintű környezetvédelmi workshopokat is tartottak.

The post Bezár a felkapott belvárosi szórakozóhely, mert nem kapott meg egy fontos engedélyt appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés