:

Kikerült a Stranger Things évadfináléja, a Netflix annak rendje és módja szerint le is halt

Kikerült a Stranger Things évadfináléja, a Netflix annak rendje és módja szerint le is halt

Csak kis időre, mindenesetre ebből is látszik, milyen hatalmas az érdeklődés a sikersorozat évadfináléja iránt.

Péntek délelőtt lehalt a Netflix, természetesen a streamingszolgáltató sikersorozatának folytatása miatt – írta meg a Variety.

Mi történt?

A Stranger Things negyedik évadának utolsó két epizódja most debütált. Honlapok, szolgáltatások akadozását a Downdetectorral lehet például nyomon követni, ahol azt látni, hogy az új részek élesedésekor iszonyatosan megugrott a beérkező panaszok száma, tehát a nagy érdeklődés hatására sokaknál lehalt a szolgáltatás.

Magyar idő szerint 9-kor élesedtek az epizódok, ezt követően egy ponton több mint 15 ezerre ugrott világszerte a downdetectoros bejelentések száma.

A Downdetectoron bejelentett Netflix-leállások. Forrás és ábra: Downdetector.

Olybá tűnik, itthonról is érkeztek panaszok, persze nagyságrendekkel kisebb mértékben, mint mondjuk az Egyesült Államokban (ott 9 ezer felett tetőzött az egy idejű problémajelentések száma), itthon a hibajelentő portált eleve nem is ismerik annyian.

Ugyanez a probléma olvasható ki a közösségi médiás posztokból is, több felhasználó posztját is ezres nagyságrendekben lájkolják a hálózati problémákról.

A helyzet állítólag fél órán belül orvosolva lett, így Hawkins immáron tárt karokkal várja a rajongókat.

Rekordnézettség, maratoni hossz

Várható volt a felfokozott érdeklődés, hiszen a Stranger Things negyedik évadának pár hete bemutatott első etapja is rekordot hozott a szolgáltatónak, már ami az angol nyelvű saját gyártásait illeti: 930 320 000 órát streameltek belőle az első négy héten a felhasználók.Érdekesség a negyedik évad most debütáló nyolcadik és kilencedik részéhez, hogy az előbbi 85 perces, míg a záróepizód már-már maratoni, 150 perces hosszúságú. Több ebből Elképesztő rekord a Stranger Things új évada, és ez alapjaiban változtathatja meg a streaming jövőjét Ryan Reynolds haverja, aki nélkül ma nem lenne Stranger Things sem

The post Kikerült a Stranger Things évadfináléja, a Netflix annak rendje és módja szerint le is halt appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés