:

Újabb vidéki egészségközpontokat vásárolt fel a TritonLife

Kaposvár után Veszprémben vásárolt a magánegészségügyi csoport.

A múlt heti kaposvári TritonLife kórház és szakrendelő hálózat indulását és néhány havi előkészítő munkát követően a napokban zárta a veszprémi székhelyű Partner Medical nevű társaság akvizícióját a TritonLife. Az új veszprémi szakorvosi centrumra építve hamarosan megnyitják képalkotó diagnosztikai centrumukat is, ahol CT, MR, digitális röntgen és ultrahang diagnosztikát is végeznek majd, továbbá már dolgoznak a veszprémi egynapos sebészetük tervein – közölte lapunkkal a cégcsoport.

Dinamikus vidéki terjeszkedésüket azzal indokolják, hogy szeretnék megmutatni, hogy hogyan lehet gazdaságosan, jó minőségben kiépíteni, és fenntartható módon üzemeltetni egy nagy, országos, integrált egészségügyi ellátó hálózatot.

Kaposvári egységei lefedik a Balatontól délre eső területet, Veszprém pedig ideális a Balatontól északra található nagyobb régió ellátásának megszervezéséhez.

Haraszti Péter, a TritonLife alapító-vezérigazgatója szerint most kezdik elérni azt a méretet, amikor a járó-, és fekvő szakorvosi ellátás valódi, rendszer szintjén történő integrációjáról lehet beszélni.

Egyre erősebb, magas szakmai színvonalú fekvőbeteg ellátásunk mellett ennek fontos szintje és szereplője a szintén minőségi szakorvosi járóbeteg ellátás, amely tulajdonképpen a belépő az országos foglalási és betegútmenedzsment rendszerünkbe. A budapesti Róbert Károly körúti központjuk mellett jelen vannak Debrecenben, Szegeden, Egerben, Kaposváron és immár Veszprémben.

Kiemelt kép: A TritonLife kórház Debrecenben

The post Újabb vidéki egészségközpontokat vásárolt fel a TritonLife appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés