:
Breaking News

A legtutibb programötletek pároknak (X)

A legtutibb programötletek pároknak (X)

Programötletek szerelmeseknek

Az adrenalin szerelmeseinek

Az extrém sportok talán a legjobb élmények pároknak, már ha a pár mindkét tagja kedveli az adrenalint és a kihívásokat. Ezeket a tevékenységeket végezhetjük vízen vagy épp a levegőben, garantáltan felejthetetlen lesz.

 Rejtélyek nyomában

Az adrenalint a szárazföldön is üldözhetjük, hiszen a kalandos szabadulószobákkal és páros nyomozós játékokkal találjuk szembe magunkat egész Budapesten. A szabadulószobák témái igazán változatosak, így akár az összeset végigjárhatjuk, mindíg új élményekben lesz részünk.

Romantikus programok

Romantikus páros programokból sincs hiány, hiszen ha hétvégi kikapcsolódásra vágyunk, akkor a páros masszázs mellett wellness élmények és spa csomagok közül is válogathatunk. Jó időben pedig igazi feltöltődés lehet egy romantikus sétahajózás vagy kalandos vitorlázás kedvesünkkel.

 A gasztronómia rajongóknak

A gasztronómia rajongói bejárhatják az egész várost és végigkóstolhatják Budapest ízeit. Különböző éttermek és bisztrók kínálnak megannyi ízt és ételkölteményt, az élményt pedig az helyek lokációja teheti igazán teljessé. Egy hajón elfogyasztott vacsora és dunai panoráma garantáltan mindenkit elvarázsol.


The post A legtutibb programötletek pároknak (X) appeared first on BellaCafe.hu.

Hasonló tartalmak