:
Breaking News

Elon Musknak ikrei születtek, így már 9 gyereke van 3 nőtől

Elon Musknak ikrei születtek, így már 9 gyereke van 3 nőtől

Új tagokkal bővült a Tesla-vezér eddig is népesnek számító családja.

2021 novemberében születtek meg Elon Musk ikrei az egyik cégének felsővezetőjétől, írja a Business Insider. Shivon Zilis Linkedin profilja szerint felsővezető Musk agychipekkel foglalkozó startupjánál, a Neuralinknél. A vállalatnál 2017 májusában kezdett, ugyanabban a hónapban, amikor a Teslánál a mesterséges intelligencia projektigazgatójává nevezték ki, ahol 2019-ig dolgozott. Névtelen források szerint Zilis neve – aki egyébként 2015-ben szerepelt az amerikai Forbes 30 Under 30 listáján– legutóbb a leendő Twitter-vezetők névsorának összeállításakor is szóba került.

Üzlet Vaszkó Iván 4 perc olvasás
Elon Musk kirúgná, aki nem jár be, erre kiderült, hogy nincs is elég szék, és lassú a wifi
Üzlet Forbes 2 perc olvasás
A Twittert felvásárló Elon Musk már egy hete nem tweetelt

Áprilisban Musk és Zilis beadványt nyújtott be az ikrek nevének megváltoztatására, hogy „apjuk vezetéknevét viseljék”, és anyjuk vezetéknevét is megkapják a középső nevük részeként, ezt egy hónappal később egy texasi bíró jóváhagyta – írja a lap bírósági dokumentumokra hivatkozva. A gyerekek nemét nem hozták nyilvánosságra.

Az ikrek érkezésével a világ leggazdagabb emberének összesen 9 gyereke van, két közös gyermeke született Grimes kanadai énekesnőtől – a második decemberben született –, öt gyereket pedig volt feleségével, Justine Wilson írónővel vállalt.

Se Musk, se Zilis nem reagált a megjelent hírekre. Bő egy hónapja egyébként Musk az alacsony amerikai születési rátáról tweetelt, ha csak a Tesla-vezéren múlna, a csökkenő trendet gyorsan meg lehetne fordítani.

USA birth rate has been below min sustainable levels for ~50 years pic.twitter.com/v5PSLbvEAE

— Elon Musk (@elonmusk) May 24, 2022

The post Elon Musknak ikrei születtek, így már 9 gyereke van 3 nőtől appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés