:

Náray Tamásé a nyár legkeresettebb könyve

Náray Tamásé a nyár legkeresettebb könyve

A Bookline júniusi sikerlistájának első helyén Náray Tamás legújabb regénye, az Anyám szerint áll.

A Spanyolországban élő író, divattervező, festőművész – akinek életéről és karrierjéről a még most is kapható Forbes Life különkiadásának címlapsztorijában írtunk – személyes hangvételű, szókimondó kötetében a családi legendáriumból származó történeteket és eseményeket mesél el, olyan epizódokat, amik édesanyjához kapcsolódnak, és a mai napig meghatározzák életét. A könyv egyfajta korrajzként is szolgál, bemutatja a szocializmus és a rendszerváltás korának tipikus karaktereit.

A sikerlista második helyére Karády Anna A füredi gyermek című kötete, a harmadikra Máté Gábor A test lázadása került fel.

Legyél jobb! Somogyi Szonja 4 perc olvasás
Az a baj, hogy elhisszük: normális, ami ma történik a világban – Máté Gábor a Legyél jobb!-napon
A jó élet G. Tóth Ilda 3 perc olvasás
Sokadik virágzásomat élem – Náray Tamás hatvanévesen képes volt újrakezdeni mindent Barcelonában

A Kanadában élő magyar származású orvos-író könyvében kutatásain, valamint saját tapasztalatain keresztül mutatja be a stressz betegséget, és egyúttal segítséget kíván nyújtani az állandósult feszültség csökkentésében. Azonban nem csak A test lázadását övezi nagyfokú érdeklődés: Máté Gábor mind a négy eddig megjelent könyve szerepel a Bookline tizenöt legkeresettebb alkotása között. A pszichoterapeuta május végén a Forbes Legyél Jobb! Napján mesélt legújabb, októberben magyarul is megjelenő A normalitás mítosza című könyvéről.

A Bookline nyomtatott Top 50 lista első húsz helyére felkerült még Tóth Krisztinától A majom szeme, Orvos-Tóth Noémi bestsellere kötete, az Örökölt sors, valamint Edith Eva Eger magyar származású pszichológus A döntés című regénye is.

Náray Tamás, a nyári Forbes Life címlaposa a vele készült interjúnkban mesélt arról, hogy miért költözött hatvanévesen Barcelonába, de szóba kerül a párizsi divatiparban töltött időszak, a bestseller regényei és a spanyol galériája is.

The post Náray Tamásé a nyár legkeresettebb könyve appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés