:

Fejrázós és lekoptatós emojit is kapunk hamarosan

Fejrázós és lekoptatós emojit is kapunk hamarosan

Ismét új emojik érkeznek iOS-re és Androidra. Az Emojipedia szerint idén szeptemberben összesen 31 új hangulatjel kerül jóváhagyásra, a vasárnap esedékes Emoji Világnap előtt pedig kaptunk is egy jó kis ízelítőt abból, mi vár ránk.

A lista szerint a választható emotikonok listája állatokkal bővül elsősorban. Lesz szamár, liba, jávorszarvas, medúza és feketerigó is, sőt többféle színben érkező szívek közül is válogathatunk majd.

Ennél azonban sokkal szórakoztatóbb lehet az arcrázós hangulatjel, ami nem lenne meglepő, ha rövid időn belül a legnépszerűbbek között szerepelne sokak előzményeiben.

Hamarosan érkezik továbbá egy kitartott tenyeret ábrázoló emoji is – több színben – ami a hírek szerint pacsira tartott állapotban ábrázolja a végtagot. Az internet szerint azonban sokkal inkább a talk to the hand kifejezés megtestesülésének tűnik, ami a lekoptatás univerzális jele.

Lányi Örs további cikkei Két méteren múlott, hogy földbe csapódjon egy utasszállítóRobotzsaruk és Vasemberek bevetésén dolgozik Dél-KoreaItt a jövő: netezéssel fűthetnek a dániai lakosok

The post Fejrázós és lekoptatós emojit is kapunk hamarosan first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Ezt láttad már?

Cimkék

Keresés