:

Végre bárkiről mintázhatnak akciófigurát

Végre bárkiről mintázhatnak akciófigurát

Hamarosan bárki elkészítheti legszemélyesebb akciófiguráját, amely nem kedvenc filmes karakterét, hanem saját magát fogja ábrázolni, derül ki a Hasbro bejelentéséből. A 15 centiméteres, gyűjtői minőségű játékok elkészítéséhez mindössze annyira van szüksége a játékgyártónak, hogy a rajongók okostelefonnal beszkenneljék az arcukat, és ők a 3D-nyomtatás segítségével könnyedén rávarázsoljak a fejét egy olyan figurára, amilyet csak szeretne, írja a Gizmodo.

A Hasbro játékgyártó óriás pár éve összefogott a Formlabs-zel, melynek eredményeképp öt rajongó lehetőséget kapott arra, hogy elkészítse saját akciófiguráját. A technológia pedig rengeteget fejlődött azóta, így most a játékgyártó mindenki számára megnyitja ezt a lehetőséget.

A Hasbro Selfie Series akciófiguráinak ára nagyjából 60 dollár (24 ezer forint) lesz, és kiköpött másunk lehet, csak épp jobb jelmezben.

Az arcok beolvasására az iOS és Android rendszereken elérhető Hasbro Pulse mobilalkalmazás ad lehetőség, ahol népszerű filmes, sorozatos és képregényes karakterek közül tudunk majd válogatni. Többek közt olyan híres franchise-ok karaktereinek öltözékét választhatjuk ki, mint a Marvel, a Star Wars, a G.I. Joe, a Szellemirtók vagy a Power Rangers.

A Hasbro Selfie Series példányait egyelőre sajnos csak amerikai lakosok rendelhetik elő, a figurákat pedig valamikor ősszel kezdik majd el kiszállítani. Azt azonban nem tudni, hogy a digitális arcszkennelés után mennyi időbe telik, amíg kézhez kapjuk a figuránkat. A vállalat közölte, a jövő héten kezdődő San Diego-i Comic-Conon pár rajongónak lehetőséget ad arra, hogy elsőként készítsék el saját figurájukat.

Lányi Örs további cikkei Genetikailag módosított disznószíveket ültettek halottakbaA Telekom megtévesztően ígérhetett kedvezményeket ügyfeleinekÖsszeomlott az MVM ügyfélszolgálata a kormány bejelentésére

The post Végre bárkiről mintázhatnak akciófigurát first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés