:

Leállt a Twitter az egész világon, nem tudni, mi áll a háttérben

Leállt a Twitter az egész világon, nem tudni, mi áll a háttérben

Se mobilapplikációból, se böngészőből nem volt elérhető a Twitter csütörtökön, magyar idő szerint délután 2 óra környékén. Egyelőre nem tudni, mi állt a háttérben – írja a The Verge.

A hibaüzenetek alapján az oldal túllépte kapacitását, a Downdetector szerint több ezerre ugrott a jelentések száma. A felhasználók jelezték: a Twitter.com betölt, ám a bejelentkezés és a tweetekhez való hozzáférés már nem működik.

Délután fél három környékén helyrehozták a hibát, most már mind az applikációból, mind a weboldalról elérhető a Twitter.

A közösségi oldal már februárban is leállt kétszer, amikor az Egyesült Államok egyes részein technikai hiba akadályozta a platform betöltését és a tweetek megosztását. Bár azóta ez az első alkalom, hogy behalt a Twitter, az jól látható, hogy a közösségi felületre rájár a rúd. Éppen néhány napja, hogy a pert indított Elon Musk ellen, aki el akart állni a közösségi platform felvásárlásától. A platform azt kéri a Delaware-i bíróságtól, kötelezzék Muskot a megállapodás teljesítésére, és vegye meg részvénycsomagot 54 dollár 20 cent árfolyamon.

The post Leállt a Twitter az egész világon, nem tudni, mi áll a háttérben appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés