:
Breaking News

Hűségprogramot kapnak a PlayStation felhasználók

Hűségprogramot kapnak a PlayStation felhasználók

A Sony még idén elindítja PlayStation Stars nevű új hűségprogramját, amivel a játékosok digitális jutalmakra beváltható hűségpontokat gyűjthetnek bizonyos tevékenységek, kihívások végrehajtásával. A pontok akár a PlayStation Network (PSN) tárca értékének növelésére is fordíthatók, azaz játékok vagy más PlayStation Store termékek (háttér- és profilképek, kiegészítők) vásárolhatók belőlük – írja a HWSW.

A PlayStation Plus előfizetők automatikusan bekerülnek a hűségprogramba is, sőt pontokat is kapnak a PlayStation Store-ban bonyolított vásárlások után.

A program gyűjthető digitális tárgyakat is tartalmaz, de a Sony igyekezett kiemelni, hogy nem NFT-kről, vagy valamilyen blokklánc-alapú megoldásról van szó, csupán a PlayStation-játékok ikonikus karaktereiről formázott digitális másokról, vagy történelmi Sony-eszközök digitális verzióiról. Ezeket közvetlenül nem lesznek megvásárolhatók, csak a hűségprogram keretén belül, az említett tevékenységek (pl. adott játék elindítása) és kihívások (egy adott trophy megszerzése) teljesítésével lesznek megszerezhetők és a (szintén digitális) gyűjteménybe helyezhetők.

A PlayStation Stars hasonló a Microsoft Xbox konzolokon már jó ideje elérhető megoldásához, vagy a Nintendo ugyanilyen elven működő Gold Points rendszeréhez. A Microsoft esetében szintén feladatokat kell elvégezni, vagy havi felméréseket kitölteni a pontok elnyeréséhez, de jutalom jár a Bing és a Microsoft Edge böngésző használatáért is. A Nintendónál új játék vásárlásával, vagy a Nintendo Switchen keresztüli digitális költésekkel tornázható fel a pontszám – ami aztán kedvezmények beváltására jogosít fel további vásárlások esetén.

Birkás Péter további cikkei Hétfőn is lesz tüntetés a katatörvény miattPutyin kirúgta a Roszkoszmosz elnökétMár az Instagramra is lehet biztosítást kötni

The post Hűségprogramot kapnak a PlayStation felhasználók first appeared on 24.hu.