:

Hatalmas villanás és robaj rázta meg Győrt hajnalban

Hatalmas villanás és robaj rázta meg Győrt hajnalban

Élénk fényjelenségre, és robbanásszerű hanghatásokra ébredtek a győriek kedd hajnalban. Helyi beszámolók szerint a robajjal járó villanás után néhány másodpercre elment az utcákon a villany, majd később helyreállt. Az Időkép egyik webkamerája Győrújbarát fölött le is fényképezte a jelenséget kedd éjjel 0:40-kor:

Időkép

A Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyelete délelőtt azt írta a Kisalföldnek, nem érkezett hozzájuk ilyen bejelentés, végül az E.ON energiaszolgáltatónak sikerült megmagyaráznia a jelenséget.

Kedd hajnalban Győrben, 0:40 perckor tapasztalható fény- és hangjelenséget a Kandó Kálmán úton található transzformátor alállomásunkban egy nagyfeszültségű készülék meghibásodása okozta.

— írták levelükben, hozzátéve, hogy a meghibásodás miatt 4-6 perces áramszünetet tapasztalhattak a környéken élők. A villamosenergia ellátást átterhelésekkel az ügyfelek egy részénél 4 perc alatt, másik részüknél 6 perc alatt sikerült helyreállítani. A meghibásodott berendezések javítását jelenleg is végzik a vállalat szakemberei, ennek ideje alatt az áramellátás zavartalanul működik.

Lányi Örs további cikkei Második világháborús bomba került elő a kiszáradt Pó folyóbólÚj biztonsági funkciókat kap a WhatsAppMilliárdosok húznak hasznot a grönlandi jégolvadásból

The post Hatalmas villanás és robaj rázta meg Győrt hajnalban first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés