:
Breaking News

Lábakra szabott légies könnyedség minden helyzetben? Igen!

Lábakra szabott légies könnyedség minden helyzetben? Igen!

Sportolás vagy mindennapos rohanás – egyikből sem hiányozhat a lábakat kényeztető kényelem, és a szemeket gyönyörködtető látvány. Mert ez a kettő együtt ütős párosítás. Még jó, hogy a trendi világmárkák is egyetértenek ezzel!


Miből lesz a sportcipő nagyágyú?

A Nike Air Force nem ma kezdte a pályafutását. A gyártó álmodott egy merészet, ami végül az egész világot meghódította. Nem kérdés, hogy a legismertebb modell az Air Force 1, amelyet 1982-től gyártottak. Már elsőre szinte tökéletes lett ez a dizájn, legalábbis ezt támasztja alá, hogy alig változott valamit a cipő külleme az évtizedek alatt – mindezért a dicsőség a tervező Bruce Kilgore-t illeti.

Jóformán mellékes, hogy eredetileg sportolásra szánták, ám azóta a lábakra tervezett komfortosságért rajongók életébe visszavonhatatlanul belépett. Nem véletlenül! Ráadásul ma már két fazon közül is választhatsz: a klasszikus és a bokavariáció egyaránt tökéletes alternatíva. Egyik sem hagyhat cserben még akkor sem, ha történetesen extra távokat kell magad mögött hagynod. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy edzéshez ugyanannyira alkalmas, mint mondjuk a számtalan elintéznivalóval terhelt hétköznapok lejárásához. A kérdés már csak az, hogy mik a te egyéni céljaid? Meg persze az, hogy melyik az a színvilág, ami maradéktalanul passzol az ízlésedhez? A Nike nem fukarkodik az árnyalatokkal, úgyhogy a döntés már csak rajtad áll!

Mit jelent a lábakra szabott komfort?

A komfortosság önmagában nem csupán a kényelmet jelenti, annál sok több rejlik benne. Egyrészt a maximális funkcionalitás. Na, ez az, amiben a Nike esetében épp úgy biztos lehetsz, mint például a minőségben. Másrészt a vonzó kisugárzás, azaz a külső stílusjegyek milyensége, ami a gyártó esetében két szóval összegezhető: elismerésre méltó.

Ezek után már csak egyetlen egy kérdőjel vár arra, hogy felkiáltójellé változzon. Hol szerezheted be ezt, a lábaidat kényeztető meglepetést? Itt! Villámgyorsan az életed, a mindennapjaid vagy éppen az edzéseid részévé teheted mindezt! És hogy meddig tarthat ez a varázslat? A tapasztalatok szerint kifejezetten sokáig. Még komoly igénybevétel mellett is éveken át élvezheted a sportcipődet, kihasználva minden egyes pozitív tulajdonságát, amivel megkönnyítheted a lépteidet, miközben a trendi megjelenés is borítékolható!

A fotó forrása: Footshop

Hirdetés

Cimkék

Keresés