:

Mindennek tűnik csak számítógépnek nem – pedig az és simán lehet használni is, csak közben extrém jól néz ki

Mindennek tűnik csak számítógépnek nem – pedig az és simán lehet használni is, csak közben extrém jól néz ki

Az IT univerzum egyik leglátványosabb tartománya a PC modding, amelynek művelői a hagyományos, unalmas, uniformizált házak helyett házilag eszkábált, csodálatos, meghökkentő és extrém külsejű kézműves alkotásokba dugják a gépeiket. Ezek inkább tűnnek robotnak, akváriumnak, játékmozdonynak, űrhajónak vagy szobornak, pedig brutál erejű PC zakatol bennük. Mutatunk néhány lélegzetelállító darabot!

A PC modding már rég nem arról szól, hogy néhány kocka idétlenül átpingálja vagy felmatricázza a számítógép vagy a konzol házát. Művészeti ággá fejlődött mostanra, amit sokszor a nagy gyártók anyagilag is komolyan támogatnak.

Üzlet Forbes 2 perc olvasás
1000 számítógéppel segíti a harmadik leggazdagabb magyar az oktatás digitális átállítását a járványhelyzetben
Üzlet Gandera Balázs 4 perc olvasás
A Google mesterséges intelligenciája idén már bizniszel helyetted is
Üzlet Szalai Péter 11 perc olvasás
A világ legnagyobb tech kiállításának nincs sok értelme a jelenlegi állapotában

Nem ritkán egy-egy darabra munkaórák százait szánják a készítők, akik közül többen már videókon is dokumentálják az alkotási folyamatot, és komoly rajongótábort építettek ki maguknak. A legjobb, legszebb modok számára pedig versenyeket rendeznek, vagy nagy tech eseményeken, szakvásárokon állítják ki őket. Egy galériába gyűjtöttünk össze néhány döbbenetes darabot, hogy bemutassuk mindez egyáltalán nem túlzás.

+ 12 kép a galériában + 12 kép a galériában

The post Mindennek tűnik csak számítógépnek nem – pedig az és simán lehet használni is, csak közben extrém jól néz ki appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés