:

Fontos részletek derülnek ki Donald Trump FBI-ügyéről

Helyi idő szerint péntek délig kell nyilvánosságra hozni a Trump-házkutatás nyilatkozatát.

Az amerikai igazságügyi minisztériumnak helyi idő szerint péntek délig nyilvánossá kell tennie a Donald Trump floridai házában tartott FBI-házkutatáshoz kapcsolódó eskü alatt tett nyilatkozatot egyes részletek kitakarásával, írja az MTI tudósítása.

Az ügyben eljáró Bruce Reinhart bíró múlt héten több nagy médium kérésének adott helyt, amikor úgy döntött, hogy a volt elnök floridai ingatlanjában tartott FBI-házkutatás részletei az ügy példanélkülisége miatt nyilvánosságra tartoznak.

Ezzel egyetemben a bíró lehetőséget adott a kormányzati szervezetnek arra, hogy csütörtökig javaslatot tegyen arra, mely részeket szeretné kitakarva hagyni a nyilvánossá tett dokumentumban.

A kibúvót az igazságügyi minisztérium vélhetően fontos részleteket takar majd ki az FBI képviselője által tett nyilatkozatban, hogy védje a nyomozás érdekeit. Ennek ellenére az valószínűleg ki fog derülni a dokumentumból, hogy pontosan miért is indult hatósági intézkedés Trump floridai rezidenciáján, a Mar-a-Lagón.

Több ebből A dollármilliárdos alapító már bánja, hogy cég lett a Twitterből Sütifüggőségből négyszázmilliós befektetés – nemzetközi sikerre tör a magyar cukrászsztori

The post Fontos részletek derülnek ki Donald Trump FBI-ügyéről appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés