:
Breaking News

Jöhet még egy kis móka a nyári szünetre?

Jöhet még egy kis móka a nyári szünetre?

Kalandozz és játssz a Pólusban, ahol a dumaszínházas Szabó Balázs Máté lesz a suliigazgató, így garantált az extra adag vidámság az iskolakezdés előtt.

Magyarország második leghosszabb ideje működő bevásárlóközpontja nemcsak fizikai mivoltában újul meg folyamatosan, de programjai között is mindig kínál valami újat. Ezúttal kéthétnyi tartalmas szórakozást a gyerekeknek és nyereményekkel kecsegtető vásárlási promóciót a felnőtteknek. Augusztus 22. és szeptember 4. között az üzletközpont egy vidám „iskolává” változik, hogy megkönnyítse a nyári szünet és az iskolakezdés közötti átmenetet. Minden diák, aki legalább három speciális tanórán részt vesz, a nem mindennapi élmények mellé oklevelet és játéktetoválást zsebel be.

Senki ne gondolja, hogy hagyományos tanórákról lenne szó! A gyerekek irodalmi és matematikai ismereteit kvízek teszik próbára, a reflexgyakorlatok pedig a tornaórákra készítenek fel.  A programok között is izgalmas kihívások várnak: az informatika órák résztvevői 3D nyomtatással, robotszumóval és robotok programozásával ismerkedhetnek, a technikaórákon pedig a kézügyességüket tehetik próbára a vállalkozó szelleműek. A földrajzórák az űrbe repítik azokat, akik kipróbálják a VR-szemüveges kalandot, a biológia élő állatokkal hozza testközelbe a hüllők világát, a fizikaórát pedig egy virtuális hullámvasúton tartják meg. A Pólusban található Kölyökpark játszóház is szórakoztató játékokkal és ajándékokkal készül.

lus CenterIdén a szülőknek is izgalmasabb lesz a szükséges tanszerek beszerzése, mert a húszezer forint felett vásárlók közül minden nap ajándékot (JBL fülhallgatót, Samsung tabletet vagy elektromos rollert) nyer egy szerencsés. A fődíj egy Sony Playstation 5 és Horizon Forbidden West játék.

A Pólus persze azokra a gyerekekre is gondol, akiknek a szülei nem tudják megvenni az iskolakezdéshez elengedhetetlen felszerelést. Az adományátvevő ponton bárki hozzájárulhat szükségtelenné vált, de még jó állapotban lévő iskolaszereivel a Pólus által 250.000 Ft-tal indított gyűjtéshez. Az eszközök és tanszerek célba juttatásáról a Rászorulókat Támogatók Egyesülete (RÁTE) gondoskodik majd.

Irány a Pólus, legyenek tele élménnyel a nyár utolsó napjai is!

The post Jöhet még egy kis móka a nyári szünetre? appeared first on BellaCafe.hu.