:

Újabb részletek derültek ki az Xbox Game Pass családi csomagjáról

Újabb részletek derültek ki az Xbox Game Pass családi csomagjáról

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Microsoft elkezdte tesztelni az Xbox Game Pass Ultimate családi csomag bevezetésének lehetőségét. Az új ajánlatot először Kolumbiában és Írországban próbálhatták ki a felhasználók, most azonban az árazásról és a részletekről is lerántotta a leplet a Microsoft – írja a Verge.

Az Xbox Game Pass Friends & Family márkajelzésű csomagja lehetővé teszi az Xbox Game Pass tagok számára, hogy akár négy másik baráttal vagy családtaggal is megosszák a játékokat. A csomagot bármely ismerősünk igénybe veheti, az egyetlen feltétel az, hogy a tagok egyazon országban éljenek. Írországban az előfizetés havi díja 21,99 euró (8800 forint), Kolumbiában pedig 49 900 peso (4500 forint). Így tehát jóval drágább, mint az Xbox Game Pass Ultimate normál 12,99 eurós havi díja.

Kapcsolódó A Microsoft megcsinálta: konzol lesz a tévéből Június végétől válik elérhetővé a Cloud Gaming egyes Samsung tévéken.

A Microsoft még nem jelentette be az árakat Európa többi részére, az Egyesült Királyságra vagy az Egyesült Államokra vonatkozóan, azonban egyes hírek szerint az Xbox Game Pass Friends & Family ára az Egyesült Államokban 25 dollár körül lesz majd havonta. Ha a bevezetéskor aktív előfizetéssel rendelkezünk, de minél előbb szeretnénk váltani, a Microsoft át is tudja váltani nekünk a csomagot az alábbi módon:

30 nap Xbox Game Pass Ultimate = 18 nap Xbox Game Pass Friends & Family 30 nap Xbox Game Pass (konzol) = 12 nap Xbox Game Pass Friends & Family 30 nap PC Game Pass = 12 nap Xbox Game Pass Friends & Family (konzolos verzió) 30 nap Xbox Live Gold = 12 nap Xbox Game Pass Friends & Family 30 nap EA Play = 6 nap Xbox Game Pass Friends & Family

A Microsoft alapszolgáltatásaként ismert Game Pass jelenleg havi 10 dollárba (4 ezer forintba) kerül. Ha azonban szeretnénk jelenleg havi online többjátékos módot is, akkor a 15 dolláros (6 ezer forintos) Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatás lehet a megfelelő választás, ugyanis ez konzolos, PC-s hozzáférést is biztosít, továbbá elérhetővé teszi az EA Play-t és Xbox Live Gold online többjátékos módot is. Az Xbox Game Pass Friends & Family nagy előnye hogy összesen öt személy vehet részt benne, valamint tartalmazza az Xbox Cloud Gaming, az Xbox Live és még a játékok PC-s Game Pass-változataihoz való hozzáférést is.

Lányi Örs további cikkei Öt további kilövésre szerződött le a NASA Elon Musk cégévelMagyar versenyző is játszhat a League of Legends idei világdöntőjébenKiderült, melyik techcég viselkedik igazi Nagy Testvérként

The post Újabb részletek derültek ki az Xbox Game Pass családi csomagjáról first appeared on 24.hu.