:
Breaking News

Rekordszámú biciklis tekert augusztusban Budapesten

Rekordszámú biciklis tekert augusztusban Budapesten

Nyár végén újabb csúcsok születtek a városi kerékpározás tekintetében Budapesten. Augusztusban kiugróan nagy biciklis forgalmat mértek a számlálók, és a Mol Bubival is rekordszámú utazás történt – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-t.

Augusztusban 144 632 – napi szinten átlagosan 4666 – áthaladást regisztráltak a Bem téren, ami az eddigi legnagyobb augusztusi érték a mérések 2017-es kezdete óta. A mostani adat 7 százalékos növekedést jelent a tavaly augusztusi adatokhoz képest, és mintegy 15 százalékkal szárnyalta túl a 2019-es, pandémia előtti év adatait.

A közbringarendszert használók száma is új rekordot állított be, még a tanévkezdés előtt. Augusztus 31-én 14 104 regisztrált utazás történt, a teljes hónapot tekintve pedig több mint 358 ezer alkalommal vették igénybe a Mol Bubi szolgáltatását. Ez ebben az évben a második legmagasabb havi érték a júniusi, 366 ezer utazás után.

Lányi Örs további cikkei Hosszabb életciklusú mobilok készítésére kötelezné az EU a gyártókatAzonnal törölje ezeket a Google Chrome bővítményeketNagyobbra nőhetnek az esős helyen élő állatok

The post Rekordszámú biciklis tekert augusztusban Budapesten first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés