:
Breaking News

Berlinben néztük meg, milyen lesz a szép új (és zöld) jövő

Berlinben néztük meg, milyen lesz a szép új (és zöld) jövő

Szuperinnovatív tévék, sci-fi filmbe illő számítógépek, ultramodern és szuperlátványos konyhai és okos otthon eszközök foglalták el a német fővárost néhány napra. A berlini IFA 2022-n, világ egyik leghatalmasabb és legfontosabb tech kiállításán jártunk, ahol megnéztük a jövőt!

Hagyományosan mindig az ősz első napjaiban rendezik meg a világ egyik legnagyobb technológiai kiállítását Berlinben. Ez az IFA, amely a pandémia miatt három év után tért vissza eredeti formájában.

Üzlet Szalai Péter 6 perc olvasás
Újra teljes gázzal száguld idén a világ egyik legfontosabb tech kiállítása
Üzlet Szalai Péter 11 perc olvasás
A világ legnagyobb tech kiállításának nincs sok értelme a jelenlegi állapotában
A jó élet Szalai Péter 5 perc olvasás
Leleplezte új csúcsmobiljait a Samsung, itt vannak a futurisztikus, hajtogatható telefonok

Tehát ismét érkeztek a világ minden tájáról kiállítók a német fővárosba, hogy bemutassák legújabb, legmenőbb, legfrissebb termékeiket, technológiáikat, illetve azokat a megoldásokat, amelyekkel le akarják tarolni a karácsonyi piacot.

Az eseményre a Forbes is küldött egy osztagot, aminek eredményeként iszonyatos mennyiségű fotót és információt bezsákolni néhány nap alatt. Ezekből készítettünk egy igen látványos galériát, amelynek segítségével mutatjuk be legérdekesebb, leglátványosabb, legkülönlegesebb eszközöket, a legfrissebb trendeket, a hatalmas standokat és úgy általában azt, hogy milyen is a legnagyobb és legfontosabb európai tech expó.

+ 58 kép a galériában + 58 kép a galériában

Az eseményen a Samsung meghívására vettünk részt! Nagy köszi nekik ezért!

The post Berlinben néztük meg, milyen lesz a szép új (és zöld) jövő appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés