:

Világrekorder gyorstöltést tesztel a Xiaomi

Világrekorder gyorstöltést tesztel a Xiaomi

Egyre több mobilban jelenik meg a gyorstöltés, azonban a piacon elérhető darabok esetében 120W jelenleg a legtöbb amire számíthatunk. A kínai iQOO vállalatnak tesztelés során már sikerült a 200W-os teljesítményt elérnie, és most erre licitálna rá a Xiaomi.

A GizChina szerint az ázsiai techóriás ugyanis 210W-os gyorstöltési rendszert tesztel, és a hírek arra utalnak, hogy már meg is kaphatta a szükséges tanúsítványt. A gyártó már a Xiaomi 11 Ultrával is tesztelt egy 200W-os töltési rendszert, azonban itt még nem tették elérhetővé a hipergyors töltési sebességet, amivel nagyjából 8 perc alatt lehetne nulláról 100 százalékra tölteni a telefont.

Kapcsolódó Ezért ne töltse 100 százalékra a telefonját Néhány egyszerű módszerrel több hónappal is meghosszabbíthatjuk telefonunk élettartamát.

A 210 wattos töltés elérésével minden bizonnyal a nyolcperces álomhatárt is sikerült átlépnie a kínai gyártónak, azonban egyelőre bizonytalan, hogy mikor építik be ezt az új telefonjaikba. A 7-8 perces töltési idő a 4000 mAh-s akkumulátorokra vonatkozik, ezért ha az akkumulátor mérete nagyobb lesz, akkor ez az időkeret változhat. Azonban a gyártó egy ilyen fejlesztés után valószínűleg inkább a gyorsaságra törekedhet, mint arra, hogy a töltöttség sokáig kitartson.

Lányi Örs további cikkei Arcfelismerő rendszerrel listáznák a fejkendőt nem viselő nőket IránbanMesterséges intelligencia által generált kép nyert meg egy művészeti versenytDugót okoztak a hackerek Moszkvában

The post Világrekorder gyorstöltést tesztel a Xiaomi first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés