:

A legjobb kütyük tanévkezdésre általános iskolától egyetemig

A legjobb kütyük tanévkezdésre általános iskolától egyetemig

 

Tanévkezdés okosan általánosban

Az általános iskolákban lassan bevett szokás, hogy a tanárok Facebook csoportokban küldik az információkat, házi feladatokat. Ehhez jó, ha szülőként Te is egyszerűen hozzáférsz. Emiatt felmerülhet az igény egy megbízható okostelefonra, amilyen a XIAOMI REDMI 9AT.

Digitális oktatás ide vagy oda, egy általános iskolás gyereknek is szüksége lehet notebookra vagy egyéb eszközre a fejlődéshez.

Alsóban törekedj az egyszerűségre

Az alsó tagozatos gyereknek a tanulást célszerű minél játékosabban megélnie. Egy Huawei MATEPAD tablet szuper választás. A gyerek játékos oktatóvideókat nézhet rajta, követheti az órát, ha digitális oktatásról lenne szó. Ha rajzprogramot töltesz rá, és veszel a tablethez egy Maxell Stylus érintő tollat, máris megoldhatod, hogy a kisgyerek fülig érő szájjal várja az órákat.

Felsőben megfontolandó egy notebook vásárlása

A notebook kiválasztásánál számos szempont adódik. Például, mire fogja használni a gyerek és mekkora keretünk van rá. Az általános iskolai tanagyag alapesetben nem igényel extra funkciókat egy notebooktól. Bármilyen jó lehet, ami wifis, képes az Office programok, levelezőrendszerek futtatására, és elég gyors is ahhoz, hogy ne kelljen könyörögni neki, ha rákattintunk valamire, hogy el is indítsa azt.

Ehhez ideális egy gazdaságos árú Lenovo IDEAPAD. Előre telepített Windows 10 Home operációs rendszerrel kapható, tehát azonnal használhatja a gyerek a gépet.

Ha nagyobb keret áll rendelkezésre, akkor az ASUS ZENBOOK 14X OLED notebook remek választás. A 14 colos kijelző gyönyörű HD képet ad, mellette 16GB RAM memóriával és 512 GB SSD tárhellyel kényezteti el a használóját.

Ha a tanuláson túl a lenyűgöző játékélményt is megadnád a gyereknek, akkor az MSI CROSSHAIR 15 valóságos varázslat.

Ha nem akarsz azon nyüglődni, hogy mindig a szomszédba vagy a közeli papír-írószereshez kell leugrani a nyomtatás miatt, akkor szerezz be otthonra egy HP DESKJET nyomtatót , ami a nyomtatáson túl szkennelni és másolni is tud.

Best of kütyük középiskolásoknak

Egy középiskolás gyereknek komplexebb feladatokat kell megoldania, amelyhez komolyabb notebook dukál. Kiemelkedik a középkategória egyik betonkemény képviselője a DELL INSPIRON 15, benne Intel Core i5 processzor és 8GB DDR4 RAM memória segíti a dinamikus működést. Ami viszont a specifikáció legütősebb része, az a 256GB SSD + 1TB HDD brutális tárhely, amelyre nem csupán ráfér a fél világ, de a benne dolgozó SSD-nek köszönhetően szupergyors is lesz a notebook.

Amennyiben a gyermekedet érdeklik a grafikai szoftverek, a Dell G15 notebook kiváló választás lehet, legfőképpen az NVIDIA GeForce 4GB-os GDDR6 videókártya miatt. Mivel a Windows 10 operációs rendszer is a tartozékok között szerepel, így azonnal használható, nincs szükség plusz telepítgetésekre.

Ha nagyobb keret áll rendelkezésre, akkor a korábban már említett ASUS ZENBOOK 14X OLED mesés és hosszútávon is megtérülő megoldás.

Sajnos a legtöbb iskola nem biztosítja az operációs rendszert a laptopokhoz, így annak beszerzése is terítéken lehet, amihez érdemes a különböző Windows programok közül választani.

Akár játékról, akár tanulásról legyen szó, mindkét esetben kötelező tartozék egy LOGITECH vezeték nélküli egér, amivel felgyorsítható a notebook használata és az ujjízületek kopását is lelassíthatod, mert nem kell ügyeskednie a gyereknek a notebook touchpadján az irányítással.

Ha a gyerek szívesen mozog a kamera előtt, akkor a Youtuber vagy TikTok karrierjét indíthatod be egy asztali körlámpa spotlighttal, ami kifejezetten okostelefonokhoz készült, így mindig tökéletes megvilágítása lesz, ha videót rögzít. Persze mit sem érne a világítás elsőosztályú felvételeket készítő okostelefon nélkül, amilyen a SAMSUNG GALAXY A53.

A jövőbelátó egyetemista notebookja

A főiskolai évekre mondják, hogy az életre készítenek fel. Ha ehhez illesztjük a laptopvásárlást, akkor előre gondolkodva kereshetünk az üzleti notebookok kategóriájában.

Az üzleti laptopok belépőterméke a HP-15 S notebook, ami az árához képest meglepően komoly teljesítményre képes. Intel® Core i5-1135G7 Processor, 8GB (2×4) DDR4 2666MHz RAM, 256 GB PCIe® NVMe M.2 SSD, 15.6″ FullHD (1920 x 1080) matt IPS LCD kijelző, Intel® Iris® Xe Graphics integrált grafikus vezérlő szerepel a specifikációjában.

A második szinten a korábban is említett DELL Inspiron 15 3511 notebook ajánlott. 256 GB SDD + 1TB HDD tárhelykapacitás, 8GB RAM, 2GB-os NVIDIA GeForce videókártya biztosítja, hogy a főiskolás vagy egyetemista hallgató éveken át nagy megelégedéssel használja ezt a laptopot. Tökéletes lesz a szakdolgozat elkészítésére, jegyzetelésre, vagy filmnézésre.

Ha a munkahelyi évekre is gondolunk, egy MacBook alsó szintje lehet a cél. A 13”-os MacBook Air abszolút győztes megoldás. A képernyőméret kicsinek tűnhet, azonban az órai jegyzeteléshez kiváló, ha a notebookot ölben kell tartani, vagy a keskeny asztalokra tenni.

A játékos lelkű főiskolás notebookja

Azért, mert a gyermeked már egyetemre jár, nem kell elszakadnia a játékok világától. Ehhez passzoló belépőtermék a LENOVO IDEAPAD GAMING 3, amelybe az Intel Core i5-ös processzor mellé 16GB DDR4 RAM, 512GB SSD és NVIDIA GeForce 4GB-os videókártya került.

Eggyel magasabb kategória, de már brutális erővel bíró notebook az ASUS ROG FLOW X13. Ebben AMD Ryzen 7 processzor duruzsol 4.7GHz-en, a tökéletes játékélményt a 16GB DDR5-ös RAM memória és az NVIDIA GEForce 4GB GDDR6-os grafikus vezérlő teszi teljessé, az extrakönnyű kezelhetőségért pedig a Multi-Touch LCD érintőkijelző felel. Ehhez a típushoz a NICEBOY HIVE 2 JOY vezeték nélküli fejhallgatót is ajánljuk, csak hogy ne őrüljön meg a család vagy a lakótársak.

Az ACER NITRO 5 álomnotebookban 8 magos AMD Ryzen processzor, 16GB DDR4 RAM memória, 1TB SSD és NVIDIA® GeForce RTX 3080 8GB GDDR6 grafikus vezérlő dolgozik rendíthetetlenül. Ezzel a notebookkal maximális képi kidolgozottságban élvezhetjük a játékokat.

Az egyetemista akár előadás közben is kaphat égetően fontos emaileket, amiket szerencsés, ha nem csak a notebookján láthat. Ehhez nyújt segítséget például az AMAZFIT GTR 2 okosóra, amelybe olyan funkciók is belekerültek, mint a beépített GPS, a saját fejlesztésű Biotracker, a gyorsulásmérő vagy a giroszkóp.

Reméljük, segítettünk gazdaságossá tenni az iskolakezdést, és a felsorolt kütyükből kiválaszthatod azokat, amelyek több éven át színesítik majd a gyermeked iskolai eszköztárát, és megkönnyítik az életét.

The post A legjobb kütyük tanévkezdésre általános iskolától egyetemig first appeared on 24.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés