:

Leállhat a Netflix A koronával II. Erzsébet halála miatt

Leállhat a Netflix A koronával II. Erzsébet halála miatt

A hatodik évad produkciós munkálatait szüneteltethetik.

A királynő életét krónikázó A Korona (The Crown) című sorozat hatodik évadának munkálatait átmenetileg szünetelhetik II. Erzsébet csütörtöki halála miatt, írja a Variety a sorozat fő emberéhez, Peter Morgan közel álló forrásokra hivatkozva.

frissítés

A Deadline információi szerint Peter Morgan e-mailben nyilatkozott arról, hogy a produkciós munkálatok a királynő iránt mutatott tisztelet miatt leállnak. „A Korona egy szerelmes levél II. Erzsébetnek. Nincs mit hozzátennem, csak a csendet és tiszteletet. Azt hiszem tiszteletből a filmezést is abbahagyjuk.”

A Netflix egyik legnagyobb produkciójának ötödik évada novemberben jelenik meg, jelenleg a hatodik évad forgatását készítik elő. Előbbi híresztelések szerint az 1990-es évekről és Diana hercegné haláláról fog szólni, még az utolsó évad

az 1997-es tragédia utóhullámait és a kétezres évek elejét mutatja majd be.

Elképzelhető azonban, hogy a sorozat végpontja II. Erzsébet halálával újraíródik, hogy ezzel A Korona teljes életművét felölelő képet mutathasson a néhai királynőről.

Nemcsak a trónt, Erzsébet hatalmas vagyonát is örökli III. Károly

A Netflix egyelőre még nem reagált a híresztelésekre. Az ötödik és hatodik évadban II. Erzsébetet Claire Foy és Olivia Colman után Imelda Staunton fogja alakítani.

The post Leállhat a Netflix A koronával II. Erzsébet halála miatt appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés