:

Új díjcsomagokat mutatott be a Telekom

Új díjcsomagokat mutatott be a Telekom

A Telekom szeptember 9-től megújította lakossági mobil díjcsomag portfólióját. A szolgáltató tájékoztatásából kiderül, hogy új extrákat kaptak a Gigaerős Korlátlan Net díjcsomagok, valamint az alapcsomagokban is nagyobb mobilnet-lehetőségek közül válogathatnak az ügyfelek.

Mint írják, a legjobb havidíj és a legtöbb kedvezmény a Telekom ügyfelei számára továbbra is Magenta 1 ügyfélként érhető el. A Telekom összevonható készülékkedvezményt kínál ügyfeleinek: minél több előfizetésre vállal hűséget egy ügyfél, annál nagyobb készülékkedvezmény jár. Sőt a díjmentes MobilFutár szolgáltatás mellett a Magenta 1 ügyfelek új plusz előnyben is részesülnek: mostantól a vásárolt mobil készülékekre 30 százalék kedvezménnyel köthetnek készülékbiztosítást.

A Telekom ügyfelei három extrát tartalmazó korlátlan mobilnet csomagból választhatnak:

Gigaerős Korlátlan Net Szórakozás: akik a kikapcsolódás lehetőségeit bővítenék, a csomag részeként külön havidíj nélkül vehetik igénybe az HBO Max-ot, amelyhez akár 3 profil is beállítható. Gigaerős Korlátlan Net Utazás: azoknak, akik sokat utaznak, a korlátlan net mellett a csomagban foglalt extra külföldi adat kínál jelentős hozzáadott értéket, a többi Gigaerős Korlátlan Net csomaghoz képest az EU-ban plusz 10 GB, az EU-n kívül – a világ 66 országában – 2 GB használható fel. Gigaerős Korlátlan Net Okosvilág: akik több eszközön – okostelefon mellett okosórán, tableten – is használnák a korlátlan mobilnetet, számukra jelent megoldást a Telekom MultiSIM szolgáltatása, mely ebben a csomagban külön havidíj nélkül vehető igénybe, így akár három eszközön megosztható a korlátlanság élménye.

Akik mégsem a korlátlan mobilnet-csomagok közül választanának, azok számára jó hír, hogy jelentősen megnőtt a mobilinternet csomagok adattartalma. Ezzel a szolgáltató reagált az egyre növekvő keresletre.

A legkisebb, 4 GB-os csomag fölött 8 helyett 10, 25 helyett pedig 50 GB mobilnetet kínál a Telekom.

Kapcsolódó Vége az ingyen üzengetésnek Messengeren Szigorított az EU-s hatóság, hamarosan búcsút mondhatunk az adatforgalommentes böngészésnek.

A netsemlegességre vonatkozó európai uniós irányelveknek megfelelően kivezetésre kerültek az új mobilnet portfólióból az adatmennyiséget saját forgalmukkal nem csökkentő alkalmazások. Ehelyett viszont havonta, a fordulónapok között egy alkalommal bekapcsolható díjmentes 500 MB adatcsomag is rendelkezésre áll, hogy senki ne maradjon internet nélkül.

Lányi Örs további cikkei A NASA megoldhatta holdrakétája nagy problémájátKiderült, mikor érkezik az iOS 16Több száz titkosított NATO-irat szivárgott ki egy kibertámadás miatt

The post Új díjcsomagokat mutatott be a Telekom first appeared on 24.hu.