:

Üzemanyagárak: újabb csökkenés péntektől

A benzin ára most nem fog változni, a gázolajé igen.

Szeptember 23. pénteken még mindig csökken a gázolaj beszerzési ára, most bruttó 8 forinttal literenként – írja árváltozási előrejelzésében a Holtankoljak.hu. A benzin ára a hét második felében nem változik, így a 480 forintos hatósági árak mellett az alábbi piaci átlagárakon tankolhatunk péntektől:

95-ös benzin: 642,9 Ft/liter;gázolaj: 729,9 Ft/liter. Több ebből Üzemanyagárak: újabb csökkenés péntektől Itt az unió válasza az áthárított különadókra: Brüsszel a légitársaságok mellett

A szombati kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentette, hogy december 31-ig érvényben marad a 480 forintos hatósági ár a benzin és dízel esetében is, így az érintettek továbbra is hatósági áron tankolhatnak.

A Brent olaj ára szerda háromnegyed 2-kor 92,7 dollár körül mozgott hordónként, foglalja össze a Napi.hu.Közben Vlagyimir Putyin orosz elnök részleges mozgósításáról szóló bejelentése óta az euró és a forint is látványosan romlik, a forint az euróval szemben szerda délutánra már 406 felé tart.

The post Üzemanyagárak: újabb csökkenés péntektől appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés