:

Szentendre menő kávézóját is térdre kényszerítette a mostani helyzet

„A nagy zöld kapu véglegesen bezárul” – jelentette be a szentendrei Folt. Örülnének neki, ha valaki más mégiscsak tovább tudná vinni a helyet.

Újabb hely húzza le a rolót: Szentendre kultikus kávézója, teaháza, kultúrkocsmája, a különböző kulturális programokról, kiállításokról és koncertekről is ismert Folt a Facebookon jelentette be, hogy október 15-én tart nyitva utoljára.

Több ebből Szentendre menő kávézóját is térdre kényszerítette a mostani helyzet Új KSH-adatok jöttek: lassul a reálkereset növekedési üteme (az inflációé nem)

„Az elmúlt hónapokban sem volt könnyű vinni a helyet, de az előző két hónap, illetve ami még vár ránk, nem azt képet festi elénk, ami alapján azt látnánk, hogy fenn tudjuk tartani a kávézót a jelenlegi, általunk képviselt formájában. Más szemlélet szerint pedig mi nem tudjuk vinni a helyet” – írja az üzemeltető.

Hozzáteszik: bíznak benne, hogy mégiscsak lesz új gazdája a Foltnak. Azt írják, jöttek már érdeklődések, de új megállapodás még nem született senkivel. Azért várják a további jelentkezőket, addig pedig hatalmas záróbulival készülnek.

Tegnap egy másik kultikus helyről, a budai Tranzitól írtuk meg, hogy szintén nehéz helyzetbe kerültek.

The post Szentendre menő kávézóját is térdre kényszerítette a mostani helyzet appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés