:
Breaking News

Tíz új településen, kedvezményes ajánlatokkal terjeszkedik a Wolt

Tíz új településen, kedvezményes ajánlatokkal terjeszkedik a Wolt

A Dunakanyartól Zalaegerszegig összesen tíz új településsel bővíti szolgáltatási területét a Wolt a következő hetekben.

Tíz új településen indítja el a szolgáltatását a Wolt ősszel: szeptember közepe óta már a dél-budapesti agglomerációban (Szigetszentmiklós, Szigethalom, Halásztelek, Tököl, Dunaharaszti és Taksony) élők is kipróbálhatják a szolgáltatást házhozszállítását, ezt követően októberben Zalaegerszeggel és Gödöllővel, novemberben pedig Váccal és Ürömmel bővül a kiszállítási terület – derül ki a vállalat Forbes.hu-nak eljuttatott közleményéből.

Ez történik egy Wolt üzletben, ha éjfél előtt megkívánsz egy zacskó csipszet

A Wolt így már több mint 30 településen, az ország lakosságának közel fele számára lesz elérhető. Az új városokban különleges kedvezményes ajánlatokkal indul el a szolgáltatás.

„Az új települések nyitása bizonyítja, hogy nemcsak a vásárlók részéről van igény a szolgáltatásunkra, hanem az éttermek és kiskereskedők is növekedési lehetőséget látnak abban, hogy a Wolt segítségével akár fél órán belül a vásárlók ajtaja elé juttatják a termékeiket” – mondta Sabjányi László, a Wolt Magyarország ügyvezető igazgatója.

Több ebből Tíz új településen, kedvezményes ajánlatokkal terjeszkedik a Wolt Nagy fordulat élesedik az albérletpiacon, de még mindig felemás a kép

A Helsinkiben alapított tech vállalat 2018-ban indult Magyarországon, a koronavírus alatt pedig jelentős növekedést produkált. A városok közül Zalaegerszegen közel 30 partnerrel indulnak, de a budapesti agglomerációra is nagy fókuszt helyeznek.

„Az utóbbi években azt tapasztaltuk, hogy óriási igény van a gyors házhozszállításra. Különösen igaz ez Budapest környékére, ahol a jellemzően Budapesten dolgozó lakók otthonaikban, esténként és hétvégén is szeretnének a Woltról rendelni. A dél-budapesti agglomeráció az ország leggyorsabban növekvő régiója, így fontos számunkra, hogy a szolgáltatásunkat itt is minél többen érhessék el” – tette hozzá Sabjányi László.

The post Tíz új településen, kedvezményes ajánlatokkal terjeszkedik a Wolt appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés