:

Itt a nagy bejelentés: Orbán nem okozott meglepetést

Tűkön ültünk, Orbán Viktor Facebook-oldalán órák óta jelezték, hogy döntött a kormány. Végül nem okoztak meglepetést, erről sikerült megállapodásra jutniuk.

A mai kormányülés fő témái az energiaválság, a szankciók és a nemzeti konzultáció voltak. Orbán Viktor pár órája belengette, sikerült döntést hozniuk. Meg is született, mindenki nyugodjon le: lesz nemzeti konzultáció.

Korábban mi is megírtuk, hogy ezúttal az energetikai szankciókról kérdez majd minket a kormány. A kérdéseket még nem közölték, de a fő csapásirány a kormányzati kommunikációból egyértelmű.

Több ebből Jön az újabb konzultáció – 5 tény, amivel érdemes tisztában lennünk előtte Orbán szerint az EU törpe, Oroszország az óriás és mi maradnánk a törpékkel Jöhet az újabb nemzeti konzultáció: összetett külpolitikai kérdést vinne a szavazók elé a Fidesz

Ahogy azt Orbán a nagy bejelentést kísérő kisvideóban újra elismétli: a Brüsszel által ránk erőltetett szankciók okozzák, hogy az energiaárak „az égben vannak” és ezek csak az európai polgároknak fájnak, nem pedig az agresszornak.  

De majd egy jó kis nemzeti konzultáció megállítja ezt az áremelkedést.

Borítókép: Orbán Viktor/Facebook

The post Itt a nagy bejelentés: Orbán nem okozott meglepetést appeared first on Forbes.hu.

Hirdetés

Cimkék

Keresés